-->

Friday, August 12, 2022

author photo

Drama Ku Punya Hati Episod 7 :  Drama Risik Pada Hati berbaki tiga episod lagi. Pastinya drama terbaru akan bersiaran dengan judul Ku Punya Hati. 

Drama bersiri Ku Punya Hati tampil dengan gandingan Nabil Aqil dan Sharifah Rose sebagai terajui utama.

Sinopsis Ku Punya Hati Episod 7 : Lamaran Noah ditolak mentah-mentah oleh Rashidah. Akibat itu, Noah lambat ke ofis. 

Noah kembali menyerahkan job kepada Jess. Sedangkan job tersebut Rashidah yang diperlukan. Akibat Rashidah tidak hadir mengikut masa yang ditetapkan.

Rashidah keluar dengan Ben. Rashidah lebih senang berkawan dengan Ben dari Noah. 

Noah berusaha walaupun masih ditolak. Dia ikhlas untuk menjadikan Rashidah sebagai isterinya. 

Sejak bergelar artis, ramai yang meminati dia. Ketika pelancaran di butik, Rashidah diserang oleh seorang peminat yang obses dengannya. Sehinggakan sanggup mengikut ke mana-mana tanpa pengetahuan Rashidah. 

Pada suatu malam, peminat obses tersebut masuk ke rumah Rashidah. Ketika itu, Angah dan Noah bersembang di tempat kereta.

Berlaku pergelutan antara Rashidah dan lelaki tersebut.  


DRAMA KU PUNYA HATI EPISOD 1 - EPISOD 28 (FULL EPISOD) | https://www.hotstar.com/my/tv/ku-punya-hati/1260108928


Drama Ku Punya Hati akan mulai siar 04 Ogos 2022. Bersiar sebanyak 28 episod penuh. 
Seperti biasa slot akasia bersiaran 7.00 malam di tv3.

Antara para pelakon yang menjayakan Drama Ku Punya Hati, Nabil Aqil, Sharifah Rose , Luqman Hafidz, Cahaya Nilam, Sera Melissa, Hafidz Roshdi, Ahmad Ezzrin Loy, Zila Bakarin, Azri Iskandar, Salina Saibi, Nina Nadira, Alya Iman, Ainin Batrisya, Ieda Moin, Silfeny OsmanSinopsis Ku Punya Hati

Mengisahkan kehidupan tiga adik beradik yang hidup bersendirian setelah kehilangan kedua orang tuanya. Along menggalas tanggungjawab sebagai ketua keluarga, terpaksa menyara kehidupan mereka tiga beradik. 

Setelah menguruskan keperluan adik-adiknya, Along akan keluar bekerja di sebuah kedai bunga.

Biarpun pendapatan tidak seberapa, Along tetap berusaha untuk memberikan yang terbaik untuk adiknya.

Noah, anak orang kaya yang serba serbi ada. Malahan punya syarikat sendiri, namun masih baru dan perlukan kerja keras untuk dibangunkan.

Angah ingin membantu kakaknya dengan membuat bisnes dalam talian. Gara-gara kekurangan bajet Angah meminta bantuan Abang Jef. Akan tetapi Abang Jef meminjam dengan Along dan  Angah jadikan sebagai penjamin. 

Setelah mendapat duit pinjaman tersebut Abang Jep melarikan diri bersama wang tersebut. Dan Angah menjadi mangsa keadaan. 

Angah kena culik Along gara berhutang pinjaman sebanyak 15 ribu. Along meminta Angah menghubungi kakaknya untuk melunaskan hutang tersebut. 

Akan tetapi, kakaknya tiada duit dan terpaksa bekerja di kelab malam untuk melunaskan hutang adiknya. Sejak itu, hidup Along (Rashidah) kucar-kacir. Pertemuannya dengan Noah lagilah membuatkan kehidupan lebih kucar-kacir.

Asalan jumpa saja, mesti bertengkar. 

Pada suatu malam, Noah bertemu dengan Rashidah di kelab Malam. Dan kawan-kawan Noah dan Ray punya rancangan untuk memalukan Noah dan Rashidah. 

Rashidah diberikan ubat tidur. Noah pun mabuk. Gambar Noah bersama Rashidah diambil oleh kawan-kawan Noah.

Apakah yang sebenarnya akan berlaku? 

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post