-->

Thursday, June 30, 2022

author photo

 Drama Aku Yang Merinduimu Episod 1 hingga Episod 9 : Slot Widuri dengan Judul Aku Yang Merinduimu. Bersiaran mulai 15 Jun 2022 dan menggandingkan teraju utama  Syafie Naswip dan Elisya Sandha.  TONTON ONLINE DRAMA AKU YANG MERINDUIMU EPISOD 1 HINGGA EPISOD 26 (EPISOD AKHIR) - SLOT WIDURI >>https://rtmklik.rtm.gov.my/series/2-19553


DRAMA AKU YANG MERINDUIMU EPISOD 1 
Ibu dan ayah Husna telah terlibat dalam kemalangan. Selepas kejadian itu, Husna dibesarkan oleh Tok Ayah iaitu Pak Seman.

DRAMA AKU YANG MERINDUIMU EPISOD 2
Perbincangan tentang Projek Pusat Peranginan di Pekan Cengkih diadakan oleh Tengku Mariam bersama Vincent dan Eric. Pertembungan pertama berlaku antara Husna dengan Eric, Vincent dan Tengku Mariam.

DRAMA AKU YANG MERINDUIMU EPISOD 3
Vincent bersetuju menjadi pelabur bagi perniagaan Pusat Peranginan Tengku Mariam. Tengku Mariam membuat keputusan menukarkan sekolah Danial ke Pekan Cengkih.

DRAMA AKU YANG MERINDUIMU EPISOD 4
Eric bakal mengambil alih pengurusan Pusat Peranginan. Zizan cuba membuat kecoh untuk meminta ganti rugi di atas kecederaan Husna.

DRAMA AKU YANG MERINDUIMU EPISOD 5
Zizan ingin memohon maaf kepada Husna dengan mencium tangan Husna. Pembahagian kumpulan untuk tugasan kerja kursus di sekolah Husna. Bermulalah perkenalan Husna dan Danial.

DRAMA AKU YANG MERINDUIMU EPISOD 6
Zizan memberi amaran kepada Danial supaya tidak mengganggu Husna. Zizan memerangkap Husna masuk ke dalam hutan untuk dicabuli.

DRAMA AKU YANG MERINDUIMU EPISOD 7
Husna mengalami kemurungan dan takut dengan kejadian yang telah menimpanya.

DRAMA AKU YANG MERINDUIMU EPISOD 8
Tok Ayah mencari jawapan tentang Husna. Husna kemurungan dengan kejadian yang menimpanya. Mak Leha memberitahu Tok Ayah tentang Husna mengandung.

DRAMA AKU YANG MERINDUIMU EPISOD 9
Pak Seman telah pergi berjumpa Engku Mariam mengenai hal Husna dan meminta Danial bertanggungjawab. Namun Engku Mariam tidak percaya dan menghina Pak Seman dengan kasar.


This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post