-->

Wednesday, May 25, 2022

author photo

 Drama Bisik-Bisik Gelora Episod 4 : Slot Akasia tv3 menampilkan satu lagi drama adaptasi novel yang berjudul Bisik-Bisik Gelora. Adaptasi novel hasil karya penulis Fauziah Ashari. 

Drama Bisik-Bisik Gelora mengandingan lakonan oleh Redza RosliRaysha Rizrose dan Gambit Saifullah. Mulai bersiar pada 21 Mei 2022 menggantikan drama 7 Hari Mencintaiku 3 yang telah tamat.


Live Tonton Drama Bisik-Bisik Gelora Episod 1 - Episod 35 (Akhir) - https://www.xtra.com.my/live-tv/


Tonton Drama Bisik-Bisik Geloran Episod 1 - Episod 35 (FULL EPISODE) - https://www.hotstar.com/my/tv/bisikbisik-gelora/1260102752Sinopsis Drama Bisik-Bisik Geloran :

Jad, seorang pemuda kampung yang lurus bendul bertemu dengan Arumi, seorang gadis bandar yang liar di usia yang muda. 

Mereka terperangkap dalam tangkap basah dan terpaksa berkahwin. Pada malam selepas perkahwinan mereka, Jad ditangkap dan dipenjarakan kemudian. 

Arumi melanjutkan pelajaran ke luar negara dan terlupa akan hakikat bahawa dia masih isteri kepada Jad. Selepas Jad dibebaskan, dia telah dikaburi dengan dendam. 

Jad telah menemui Arumi dan menuntutnya kembali taat kepadanya sebagai seorang isteri.

Banin Arumi atau Umi adalah gadis nakal dan lincah. Bapanya, Tuan Akalil menghantar dia ke kampung agar anaknya itu akan berubah tingkah laku kerana kampung mentuanya jauh daripada kota.


Di kampung, Arumi telah bertemu dengan Jad Izzuddin, seorang pemuda yang alim di hadapan keluarga namun amat nakal di belakang mereka. Suatu hari tanpa diduga, Arumi dan Jad telah bertemu. Pertemuan itu telah menyatukan mereka ke alam perkahwinan.


Namun di hari pernikahan mereka, Arumi mendapat berita yang kedua-dua ibu bapanya menemui ajal dalam satu kemalangan jalan raya. Arumi mula benci pada Jad yang dianggapnya punca semua malapetaka ini berlaku.


Takdir Allah SWT, pada hari yang sama, suami yang baru dinikahi ditangkap oleh pihak berkuasa dan disumbat ke dalam penjara. Apakah yang terjadi pada Arumi? Bagaimana pula dengan Jad

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post