-->

Thursday, September 9, 2021

author photo

Drama Shah Alam 40000 Episod 28 (Akhir) Lakonan Umie Aida, Rita Rudaini & Anna Jobling : Menampilkan sekali lagi siaran menerusi slot akasia tv3 berjudul Drama Shah Alam 40000. Drama ini pernah bersiaran aplikasi IQIYI tv dan sekali lagi bersiar di tv3. Bagi yang ingin menonton drama ini bolehlah muatturun aplikasi IQIYI. Drama Shah Alam 40000 ini bersiar 28 episod penuh. Episod penuh boleh ditonton dengan langgan VIP di aplikasi IQIYI.

.

Shah Alam 40000

Tonton Online Drama Shah Alam 40000 Episode 1 - Episode 28 (Akhir) ➡️https://www.iq.com/play/2d2dzb66j8d?&lang=ms_my&sh_pltf=4SINOPSIS SHAH ALAM 40000

Mengisahkan situasi kejiranan golongan atasan di Shah Alam yang didiami oleh tiga wanita terkemuka iaitu Datin Sri Azlina, Datin Rose dan Tengku Shafinaz Mckenzie. Masing-masing menyimpan rahsia tersendiri sehinggalah ia terbongkar dan menyebabkan berlakunya insiden yang tidak diingini. Adakah persahabatan mereka semakin akrab atau sebaliknya.

Puan Sri Azlina, Datin Rose dan Tengku Shafinaz adalah tiga wanita yang kaya and terkemuka. Mereka tinggal di sebuah kawan perumahan yang sama di Shah Alam dan masing-masing mempunyai rahsia tersendiri. Untuk melindungi rahsia mereka, mereka sentiasa berkumpul bersama dan merancang macam mana nak selamat dari rahsia tersebut dibongkarkan. Persahabatan mereka diancam apabila mereka ingin memulakan perniagaan bersama.
 

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post