-->

Wednesday, August 4, 2021

author photo

Hello Jangan Tapau Cintaku Episode 1 - Episode 4  Gandingan Nafiz Muaz, Elisya Sandha & Eyka Farhana : Jeng-jeng drama baru lagi. Drama adaptasi novel lagi. Kali ini dengan judul Hello Jangan Tapau Cintaku karya penulis Hasreeyati Ramli.

Hello Jangan Tapau Cintaku akan menampilkan gandingan Nafuz Muaz, Elisya Sandha dan Ekya Farhana sebagai tunggak utama. Drama ini bersiar 13 episode penuh. 

Hello Jangan Tapau Cintaku mulai siar 40 Ogos 2021 di Slot Lestary TV3. TONTON DRAMA HELLO JANGAN TAPAU CINTAKU EPISODE 1 - EPISODE 13 (AKHIR) - https://www.iq.com/play/oildz7qwk8?&lang=ms_my&sh_pltf=4


Sinopsis Hello Jangan Tapau Cintaku


Ain Dheya, gadis kampung yang merantau mencari kerja di bandar. Memandangkan keluarganya susah, dia sangat berjimat dalam berbelanja. Disebabkan itu, dia tidak dapat mengikis sifatnya yang suka menapau makanan. Ash Fayyad, seorang anak hartawan yang pemboros. Sikapnya yang sombong menyebabkan orang di sekelilingnya sering terasa hati. Kisah mereka berdua bermula apabila Ash Fayyad menawarkan wang bernilai RM50,000 untuk sesiapa yang sanggup menjaga adik perempuannya yang lumpuh. Sementelah kedua-dua orang tuanya mengerjakan haji di Mekah. “You bukan tak tahu mulut I ni macam longkang bila I deal dengan staf I kan?” - Ash Fayyad. “Kalau saya nak ambil jurulatih pun, sampai mati hidup balik seribu kali pun, saya takkan pilih Encik Fayyad tau!” - Ain Dheya. Pelbagai peristiwa yang terjadi selama Ain Dheya berada di rumah Ash Fayyad. Hinggakan keadaan di dalam rumah itu menjadi huru-hara. Berputikkah cinta yang tidak masuk dek akal antara Ain Dheya dan Ash Fayyad nanti?

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post