-->

Wednesday, June 16, 2021

author photo

 Drama Derita Untuk Bahagia Episod 1 - Episod 7 (Akhir) Lakonan Amar Baharin, Azar Azmi & Hafreez Adam - Slot Tiara | Drama Derita Untuk Bahagia, drama yang bersiaran menerusi Slot Tiara. Mengandingkan Amar Baharin, Azar Azmi dan Hafreez Adam sebagai tunggak utama. Drama ini mulai ditayangka di Slot Tiara pada 07 Jun 2021


Drama Derita Untuk Bahagia ini menggantikan Drama Hati Yang Dikhianati yang terpaksa ditangguhkan tayangan akibat ada babak yang belum diselesaikan untuk pengambaran akibat PKP seluruh Malaysia.


Selamat menonton Drama Derita Untuk Bahagia Episod 1 hingga Episod 30 (Episod Akhir) di Slot Tiara, Astro Prima.

➡️➡️➡️ Ingin menonton Drama Derita Untuk Bahagia Full Episod boleh tonton di Astro dan Channel Telegram. 
Sinopsis Drama Derita Untuk Bahagia

Alisha ialah gadis yang rajin dan yang membesar dalam keadaan yang penuh dengan cabaran, bapanya kaki pukul manakala ibunya membanting tulang membesarkannya.

Alisha bijak dan pandai berdikari untuk mencari wang. Suatu hari Alisha dikejutkan apabila sedar yang dia bukanlah anak kandung ibunya. Pergolakkan berterusan apabila Alisha cuba mahu mencari keluarga kandungnya.

Pertemuan Alisha dengan Danial dan Raif juga telah membibitkan situasi cinta tiga segi antara mereka semua, namun hubungan cinta Alisha ditentang sehingga dia menemui kebenaran.

Berjayakah Alisha menemui bahagia dan cinta selepas melalui kehidupan yang sukar, ditambah dengan masa silam keluarganya yang kini menghantuinya?

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post