-->

Sunday, May 2, 2021

author photo

Drama Single Terlalu Lama Gandingan Ungku Ismail Aziz & Julia Farhana Marin : Drama baru yang bersiar di tv3 menerusi slot Drama Pukul 6. Drama berjudul Single Terlalu Lama. Biarpun tajuk sama dengan naskhah novel, akan tetapi drama ini bukanlah adaptasi dari novel tersebut.

Drama Single Terlalu Lama akan bersiaran sebanyak 28 episod penuh. Nantikan gandingan Ungku Ismail Aziz dan Julia Farhana Marin sebagai tunggak utama drama tersebut. SINOPSIS SINGLE TERLALU LAMA
Andy ingin menamatkan zaman bujangnya selepas berjaya dalam kerjayanya apabila dia kini menginjak usia 40 tahun. Selepas hadir ke beberapa temu janji yang diaturkan oleh ibunya, Andy hampir berputus asa untuk menemui wanita idamannya. Ketika di majlis reunion sekolah, Andy bertemu dengan Jasmine, gadis yang menjadi idaman pelajar lelaki semasa belajar. Andy tidak mengambil masa yang lama untuk membuat keputusan bertunang dengan Jasmine. Pelbagai dugaan dan cabaran menguji pasangan ini. Lebih merumitkan apabila Andy mendapat tahu Jasmine menyimpan sebuah rahsia. 

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post