-->

Tuesday, January 19, 2021

author photo

Drama Kampong Pisang Bersiri-Siri Episod 7 : Drama terbaru yang akan siar menerusi Astro Original dengan Judul Drama Kampung Pisang Bersiri-Siri. Drama hasil arahan pengarah Mamat Khalid.


Drama Kampong Pisang Bersiri-Siri akan siar sebanyak 12 episod penuh dan mulai siar pada 07 Disember 202, Astro Citra, saluran 108 (HD) / 128 (SD).

Drama Kampong Pisang Bersiri-Siri Episod 2 - Hantu Rempit. Mengisahkan Kak Som yang tidak dapat menerima kematiannya dan meminta bantuan Mat Khuda membawa anaknya pulang. 

Firdaus berjaya pulang, akan tetapi semua penduduk kampung pisang diganggu oleh hantu rempit dan menyebabkan seluruh penduduk menjadi kecoh.

Penduduk kampung mulai kecoh apabila malam-malam mereka diganggu dengan kehadiran hantu rempit yang mengacau mereka menaiki kenderaan. JUDUL : KAMPONG PISANG BERSIRI-SIRI
JUMLAH EPISOD : 12
TARIKH SIAR : 7 Disember 2020
WAKTU SIAR : Isnin, 9:00 malam
SIARAN TV : Astro Citra 108 HD / 128 SDSINOPSIS KAMPONG PISANG BERSIRI-SIRI


Kisah penduduk Kampung Pisang yang dilanda misteri dan masalah. Setiap minggu ada sahaja yang datang menggangu penduduk kampung, dan yang menghairankan, semuanya berbeza-beza seperti toyol, hantu rempit, serigala jadian, hantu sungai, orang minyak, zombi, makhluk asing, pocong dan paling unik hantu Kak Limah! Huru-hara jadinya penduduk kampung dan mereka akan bergandingan untuk mengharmonikan semula kampung kesayangan mereka. 

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post