-->

Friday, December 4, 2020

author photo

Drama Gerak Khas The Finale Episod 1 - Episod 26 Siar Di TV3 : Gerak Khas adalah antara drama yang paling lama bersiar di kaca tv. Bertahun-tahun bersiaran di tv2, kini Gerak Khas The Finale akan bersiar di TV3. 

Mulai ditayangkan malam ini 04 Disember 2020 jam 10.30 malam di tv3. Gerak Khas The Finale menampilkan Datuk Yusof Haslam, Erra Fazira, Ungku Ismail, Norman Hakim, Izzat Mushtaq, Salina Saibi dan Seera Iskandar.

Sepertimana yang kita sedia maklum, Gerak Khas The Finale ini akan siar sebanyak 26 episod penuh.


Gerak Khas The Finale siar 10.30 malam setiap hari Jumaat dan Sabtu di TV3.

Gerak Khas The Finale pasti menjadi drama yang dinantikan oleh pengikut setia siri ini.

Siri Drama Gerak Khas antara siri yang diiktiraf oleh The Malaysia Book of Records sebagai Siri Drama Yang Paling Lama Bersiaran.

Drama Gerak Khas The Finale bakal memaparkan kes-kes jenayah yang sering berlaku di negara ini seperti penculikan, penyeludupan, pembunuhan, rompakan, ceti haram, penipuan, dadah dan sebagainya. 

Di awal kemunculan Gerak Khas, barisan pelakon asal terdiri daripada Abby Abadi, AC Mizal, A. Galak, Deen Maidin, Shaharon Anuar, Farid Amirul dan Datuk Yusof Haslam sendiri. 

Gerak Khas The Finale ini pula akan menampilkan Datuk Yusof Haslam, Erra Fazira, Ungku Ismail, Norman Hakim, Izzat Mustaq, Salina Saibi dan Sheera Iskandar sebagai pelakon utama. 

Siri penuh aksi sebanyak 26 episod ini diarahkan oleh C.Kumaresan, Faizal Yusof, Aziz M. Osman, Majed Saleh dan Iskandar Kamaludin. 

Jangan lupa untuk menyaksikan Gerak Khas The Finale pada malam ini di TV3!

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post