-->

Monday, August 10, 2020

author photo

Beli Novel Pink Smile Karya Luna Adresia | Drama ini masih hangat di kaca tv. Siar jam 9.00 malam di slot lestary tv3. Drama Adaptasi Novel Pink Smile Karya Luna Adresia. 


Ramai yang tercari-cari novel Pink Smile. Untuk informasi boleh beli novel ini secara atas talian @ secara online.


Pembelian Novel Pink Smile «« https://bit.ly/33RvuRk




Sinopsis Novel Pink Smile


“Kenapa selalu pengsan?”

“Saya ada masalah.” “Masalah?” “Setiap kali… Tengok awak.” Luna - Si pencinta tegar tapi hanya mampu tengok dari jauh aje setiap kali dia ke Duncan CoffeeHouse. Kaz merupakan aura beku yang mampu mencairkannya dalam lima saat. Tiap kali berada dekat dengan Kaz, Luna kena panick attack. Pengsan tak sedar dunia apabila ‘dunia’ impiannya berada dekat dengannya. “Eh, nak ke mana tu?”-Luna “Nak lari jauh dari awak.”-Kaz “Apa salah saya?”-Luna “Salah awak sebab nak berkawan dengan saya. Saya tak perlukan kawan perempuan macam awak.”-Kaz Kaz - Kehadiran Luna menjadi pencetus ilham untuk menu terbaru Duncan CoffeeHouse. Luna, perempuan comel dengan braces merah jambu! Tanpa sedar si pencetus ilham turut mencetus fenomena luar biasa dalam hati. Tapi mengapa Luna pula cuba main tarik tali? “Amacam Pink Smile?” “Entah. Dah masuk tiga hari tak tengok kat Duncan. Apa pasal?” “Aku cakap pasal menu Pink Smile kau! Bukan pasal perempuan tu... Hehe... Apa cerita ni?” Akif - Berdiri atas nama seorang sahabat, tetapi tidak pernah ada untuk Luna kerana sering menidakkan perasaan aneh sejak dari bangku sekolah menengah menyebabkannya sering menghilangkan diri. Setelah mengenal pasti rasa yang ada, dia nekad kembali untuk mendapatkan Luna. Dan takdir membawanya ke Duncan CoffeeHouse, di mana Luna sering datang menjenguk cinta. “Jadi isteri aku. Nak?”-Akif “Eh! Kau...” “Janganlah main-main macam ni weh. Takut aku! Haha!”-Luna Dapatkah Akif merebut kembali cintanya yang telah lama ditinggalkan? Bagaimana pula keputusan Luna? Siapa pilihan Luna? Sama ada kisah semalam atau cinta impiannya? Duncan CoffeeHouse menyatukan kembali mereka semua, merungkai semua persoalan yang membelenggu mereka bertiga.

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post