Saturday, July 11, 2020

author photo
Drama Korean - It’s Okay To Not Be Okay : Drama korean terbaru berjudul It’s Okay To Not Be Okay. Mulai ditayangkan 20 Jun 2020, gandingan pelakon Kim Soo Hyun dan Seo Yea Ji. Drama Korean - It’s Okay To Not Be Okay bersiar 16 episod penuh. Bagi yang meminati gandingan mereka boleh menonton Drama Korean - It’s Okay To Not Be Okay ini di https://www.netflix.com/my/title/81243992?preventIntent=true. 


Sinopsis Drama Korean - It’s Okay To Not Be Okay

Kisah mengenai seorang lelaki yang bekerja di wad psikiatri dan seorang wanita, dengan gangguan keperibadian antisosial, yang merupakan penulis buku kanak-kanak yang popular. 

Moon Kang-Tae (Kim Soo-Hyun) bekerja di wad psikiatri. Tugasnya adalah menuliskan keadaan pesakit dan menangani situasi yang tidak dijangka, seperti jika pesakit melawan atau mereka melarikan diri. 

Dia hanya memperoleh sekitar 1.8 juta won (~ $ 1.600 USD) sebulan. Wanita itu (Seo Yea-Ji) adalah penulis sastera kanak-kanak yang popular, tetapi dia sangat mementingkan diri sendiri, sombong dan kasar.

Bagaimana kesudahan kisah mereka? Adakah mereka akhir menyintai satu sama lain. Ikuti kisah mereka dengan menonton 16 episod penuh Drama Korean - It’s Okay To Not Be Okay. 

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post