-->

Tuesday, May 26, 2020

author photo
Drama Nasi Kerabu Untuk Che Abe Episod 1 - Episod 5 : Drama terbaru akan bersiaran di tv3. Ganti Drama Bukan Gadis Biasa. Drama terbaru Drama Nasi Kerabu Untuk Cik Abe akan bersiaran mulai petang ini 20.05.2020. Lakonan Izzue Islam dan Elisya Sandra. 

Nantikan kisah mereka dalam Drama Nasi Kerabu Untuk Cik Abe.

Drama Nasi Kerabu Untuk Che Abe Episod 1 - Episod 13 (Episod Akhir) »» https://www.youtube.com/playlist?list=PLaXOt0nSNIubJpRlTyB80vgkxG42yh_gO


SINOPSIS NASI KERABU UNTUK CHE ABE
Shira, Yana dan Zetty, 3 gadis yang dikenali sebagai 'awesome girls' adalah antara gadis-gadis cantik di kolej. Di permulaan cerita mereka telah berselisih dengan pelajar master yang kacak dann menarik bernama Faizul. Ketiga tiga mereka terpegun tatapi semuannya hilang mood bila mula terdengar Faizul mula kecek kelate yang agak pekat. Faizul tidak pandai berdialek KL walaupun berkali-kali rakab baiknya Arman ajar. Arman biarpun berbeza jurusan namun mereka sama-sama gila mencari duit dengan bisnes. Faizul lebih gemar menjual secara bersemuka berbanding dengan Arman yang menjual macam-macam secara atas talian. Shira, Yana dan Zetty tiggal bersama di rumah sewa, mereka bersahabat karib dan mereka pernah berjanji dan saling mencabar 'no boy no love' sehingga tamat pengajian. Mereka bertiga terkenangkan Faizul. Mereka memikirkan macam mana mereka nak mungkir janji yang dah dibuat.


This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post