Saturday, April 4, 2020

author photo
Telemovie Mimpi Sumi Lakonan Sazzy Falak, Redza Rosli dan Alyssa Dezek | Telemovie ini pernah ditayang di TV9. Gandingan pelakon Sazzy Falak, Redza Rosli dan Alyssa Dezek sebagai tunggak utama. Telemovie ini mengisahkan pedofilia. 

Telemovie Mimpi Sumi diulangtayang di tv3 menerusi Slot Cerekarama. SINOPSIS MIMPI SUMI

Keluarga baru Daniella cukup bahagia apabila anaknya Eyda dan suami barunya Asyar kelihatan serasi bersama. Tidak lama setelah menyambut ulangtahun perkahwinan pertama mereka, bekas suami Daniella, Haikal muncul kembali untuk menuntut hak lawatan terhadap anaknya.

Tragedi tiba-tiba melanda apabila pada suatu hari Eyda tergelincir dari tingkap banglo (ketika berseorangan di rumah) dan meninggal dunia. Siasatan menunjukkan bahawa ianya adalah akibat kemalangan.

Daniella bertarung untuk menghadapi situasi kehilangan anak tunggalnya. Tekanan yang diterimanya mengakibatkan dia kemurungan, mula berhalusinasi, mengalami episod-episod 'blackout' sehinggalah dia seperti cuba membunuh diri. Mujurlah Asyar cukup tenang, bersabar dan mencuba pelbagai usaha untuk memberikan kekuatan dan perangsang agar Daniella kembali pulih.

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post