Friday, January 17, 2020

author photo
Drama I Love You Cikgu Episod 8 | Episod 9 | Episod 10 |  Episod 11 | Novel Karya imanisa riana yang diadaptasi dalam drama. Bersiaran menerusi slot widuri tv1. Gandingan pelakon Sean Lee, Hanna Aqeela, Azwan Kombos, Aidil Aziz, Nisha Dirr, Sura Sojangi, Joyce Harn, Rashidah Jaafar, Janet Khoo , Lavin Seow, Taufiq Izmir dan ramai lagi.Judul Drama : I Love You Cikgu
Jumlah Episod Penuh : 13 Episod

WATAK PELAKON 

Sean Lee sebagai Chan Chee Hong / Muhammad Nur Iman 
Hanna Aqeela sebagai Sara Raihana
Aidil Aziz sebagai Farid
Nisha Dirr sebagai Lina
Sura Sojangi sebagai Cikgu Norita
Joyce Harn sebagai Lee Fong

Untuk membaca novel I Love You Cikgu boleh klik link di bawah. Selamat membaca.

»»Baca Novel I Love You Cikgu Bab 1 - Bab 30 


SINOPSIS Novel I Love You Cikgu

Kehadiran Sara Raihana, seorang guru baru di sebuah sekolah menarik minat Chan Chee Hong alias Muhamad Nur Iman untuk mendekati dan menawan hatinya. 


Kejadian malang yang menimpa Sara Raihana menambah rasa simpati dan kasih Iman terhadapnya. 

Pelbagai usaha dilakukan untuk memikat Sara Raihana. Bagi Sara Raihana, Iman hanyalah pelajar dan adik angkatnya sahaja. Cintanya telah berkubur bersama-sama jasad orang tersayang.

 Fitnah yang melanda hubungan mereka membuatkan Sara Raihana malu dan mulai menjauhkan diri daripada Iman. Iman terpaksa menyimpan hasratnya untuk memiliki gadis idaman sehinggalah dia telah berjaya bekerja. 

Kehadiran Farid telah membuka satu dimensi baru dalam hidup Sara Raihana. Adakah Sara Raihana akan menerima pinangan Farid dan melukakan hati Iman? Adakah Iman berjaya memiliki gadis idaman hatinya? Berbaloikah sebuah penantian?This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post