-->

Monday, December 9, 2019

author photo
Slot Lestary - Drama Kampung People | Drama terbaru yang akan bersiaran mulai minggu ini di slot lestary tv3. Gandingan Elly Mazlein, Rashidi Ishak, Riena Diana, Kamarul Eqifshah, Namron, Razak Ahmad, Shah Kimin dan ramai lagi. 


Drama Kampung People bersiaran 13 episod penuh. Nantikan siaran mulai minggu ini, setiap Rabu hingga Jumaat, 9.00 malam.di tv3.
Sinopsis Drama Kampung People : 

Razif bekerja dengan Tuan Suhaimi yang menjual barangan yang diseludup secara haram. 

Ketika Razif sedang sibuk menguruskan jual beli, polis datang menyerbu tempat mereka dan ditangkap. Razif disoal siasat dan diugut dengan penjara selama 15 tahun jika tidak membuka mulut. 

Razif terpaksa menjadi saksi menentang bekas bossnya, penjenayah Tuan Suhaimi di mahkamah. Razif menerima ugutan dari kumpulan Cengkih Manis dan polis meletakkan Razif dan keluarganya ke dalam Program Perlindungan Saksi agar mereka tidak dibunuh sebelum kes pendakwaan. 

Keluarga Razif terpaksa menyamar dan menukar identiti mereka menjadi orang kampung. Kejadian melucukan berlaku apabila keluarga Razif cuba menyesuaikan diri dengan keadaan di kampung.

Laila dan keluarga berhijrah ke kampung dan menukar identiti mereka bagi mengelakkan diri daripada ancaman kumpulan gangster selepas ayahnya, Razif menjadi saksi terdapat satu kes jenayah.
This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post