Thursday, October 17, 2019

author photo
Drama Terima Aku Seadanya Episod 17 / Slot Lestary TV3 : Drama Terima Aku Seadanya, pernah bersiaran di ntv7. Mulai malam ini Drama Terima Aku Seadanya akan bersiaran ulangtayang di TV3 menerusi Slot Lestary. 

Lakonan Puteri Aishah dan Nazim Othman sebagai tunggak utama. Bersiaran setiap Rabu hingga Jumaat, 9.00 malam. 


Judul Drama : Terima Aku Seadanya
Jumlah Episod : 20 Episod
Siaran Tayangan : NTV7 
Ulangtayang : Slot Lestary - TV3 mulai 11 September 2019 (malam ini)Sinopsis Terima Aku Seadanya  

Terima Aku Seadanya Mengisahkan Kamelia (Puteri Aishah), yang terdesak untuk menurunkan berat badannya setiap kali dia teringatkan kekasihnya, Edry (Daler Yusuf) yang bermain kayu tiga dengan adik tirinya, Sahara (Julia Farhana Marin). Adik tirinya itu lebih jelita berbanding dengan tubuhnya yang semakin gempal.
Kamelia mula mengambil pelbagai produk untuk kurus tanpa mempedulikan kesan sampingannya. Setelah gagal mencapai hasil yang diingini, Kamelia menyertai program khas di sebuah gimnasium. Berlaku satu insiden yang hampir menyebabkan nyawanya Kamelia terancam akibat pengambilan pil kurus yang berlebihan yang akhirnya mempertemukan Kamelia dan Irfan (Nazim Othman).
Irfan adalah pemilik gimnasium tersebut yang turut diusahakan bersama-sama sahabat baiknya, Alif (Ryzal Jaafar). Tetapi dalam diam, Alif rupa-rupanya menyimpan dendam terhadap Irfan. Tanpa pengetahuan sesiapa, Irfan sebenarnya adalah pewaris sebuah syarikat gergasi tetapi dia enggan terlibat dalam bisnes keluarga yang diterajui oleh neneknya.
Bermulalah perjalanan Kamelia untuk kembali ke gaya hidup sihat di bawah seliaan Irfan yang taksub dengan bersenam. Kerana perasaan cemburu, tamak serta dendam yang terpendam dalam hati masing-masing telah menyebabkan beberapa insiden dan konflik berlaku antara Sahara, Edry dan Alif sekaligus merapatkan lagi hubungan Irfan dan Kamelia. Tanpa sedar, bibit-bibit cinta mula hadir di antara mereka berdua.

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post