Friday, March 15, 2019

author photo
Safi Expert Solution - Rawatan Pigmentasi Hanya 2 Minggu : Setiap wanita menginginkan kecantikan dan keserian wajah. Bahkan mereka sanggup berbelanja lebih untuk mendapat produk yang mampu memberikan hasil yang lumayan. Bila wajah suram dan kusam, hati wanita mana yang tak risau. Apatah lagi bila jeragat dan jerawat menghuni wajah. 

Untuk memenuhi kehendak dan jiwa wanita di luar sana. Cik akak ingin memperkenalkan satu produk terbaru safi iaitu Safi Expert Solution yang mampu mengawal pigmentasi dalam tempoh dua minggu. Wah menarik kan. Penggunaan yang berterusan pastinya menghasilkan kulit wajah bebas dengan lingkaran bintik hitam.Pigmentasi terhasil akibat kulit yang terdedah kepada pancaran matahari yang ekstrem dan ia terjadi secara natural akibat penggunaan produk yang tidak sesuai dengan kulit. Di samping itu juga, faktor usia juga mempengaruhi kewujudan bintik hitam pada wajah. Untuk makluman umum, Pigmentasi merupakan masalah terbesar dan amat sukar dirawat. Namun ianya boleh diatasi secara pelahan-lahan. 

Safi Expert Solution dapat membantu anda. Produk terbaru safi ini antara produk yang dihasilkan tanpa sebarang kimia yang boleh memudaratkan kulit wajah. Ianya terhasil tanpa minyak mineral, bebas alkohol, tiada silicon dan paraben malahan tidak diuji pada binatang. Bermakna ianya terhasil dengan teknik yang natural serta bebas sebarang kimia. 


Di sini cik akak ada 3 produk yang berkait rapat dengan langkah mengawal serta membebaskan kulit wajah dengan lingkaran flat hitam atau jeragat yang sukar dipulihkan. Jom kita lihat apa yang menarikan produk terbaru keluaran Safi ini. 

Intensive Ampoules Anti Hyper PigmentationSet Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation diformulasikan dengan bahan aktif yang sangat berkhasiat iaitu DN Age Tecnology. Gabungan kombinasi dua botol ini amat kuat, menembusi dengan pantas ke dalam lapisan kulit, memerangi bintik-bintik gelap yang mendalam, membekalkan kelembapan yang sengit dan menggalakkan pembaharuan kulit agar kulit kelihatan lebih baik. Cara penggunaan boleh dimulakan dengan botol yang bernombor 1 dan diikuti botol nombor 2. Untuk lebih mudah rujuk risalah di bawah. Kedua-dua produk ini amat berhubungkait bagi menghasilkan kulit yang lebih segar dan terhindar daripada masalah jeragat yang memudaratkan. Wangian botol nombor 2 amat menyegarkan dan membantu kulit kelihatan lebih segar dan bermaya.


Milk Drop Serum Anti Dehydrated Skin dirumus khas dengan  NMF Activator Technology & Ultra-Micro Hyaluronic Acid yang membantu mengaktifkan keupayaan penjanaan semula kelembapan kulit serta ia mengunci penghidratan kulit wajah. Hasil daripada penggunaan yang berterusan.


  • 280 % - kelembapan 
  • 72 jam - kelembapan tanpa henti
  • 92.5% - menguatkan halangan kulit
  • 1 bulan - mencerahkan kulit
  • 1 bulan - keanjalan kulit yang lebih baik


Cara penggunaan :-


Kecantikan bukan hanya terletak pada kulit wajah sahaja, namun individu tidak seharusnya mengabaikan lingkarab bawah mata. Kerana tisu kulit di bahagian mata amat sensitif dan perlukan penjagaan rapi. 

Penjagaan yang kurang konsisten akan menghasilkan lingkaran hitam di bawah mata. Lingkaran hitam ini terjadi akibat :-

  • Sinar UV 
  • Pencemaran
  • Proses Penuaan
  • Keletihan
  • Stress
Untuk mengatasi masalah tersebut Safi Expert Solution Eye Therapy Serum Anti Dark Circles membantu anda. Eye Therapy Serum, rangkaian produk kecantikan yang dirumus khas dengan Bio Peptide 38 Technology. Ianya membantu meningkatkan ketumpatan serat kulit dengan berkesan. Di samping itu juga, ia membantu meningkatka hyaluronic acid secara semula jadi untuk kelembapan tambahan agar kawasan mata lebih cerah, bertenaga dan nampak muda. 


Cara penggunaan rujuk risalah.


Selama seminggu cik akak konsisten menggunakan Safi Expert Solution dan inilah hasilnya. Kulit wajah lebih cerah, tone kulit sekata dan bintik hitam semakin pudar. 


Jangan lupa dapatkan produk Safi Expert Solution akan datang. Sebarang informasi boleh rujuk link di bawah :

Facebook : https://m.facebook.com/SAFI.MY/

Instagram : https://www.instagram.com/safimalaysia/

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post