Friday, January 11, 2019

author photo
Drama Jika Masih Ada Rindu Episod 13 | Episod 14 | Episod 15 - Minggu Akhir : Drama terbaru yang mengantikan Drama Terbaik Dariku. Bersiaran mulai 19 Disember 2018 ini melalui Slot Samarinda TV3 Terbaru. Gandingan dua pelakon hebat, Kamal Adli dan Siti Saleha. Jangan lupa menonton. 


Pelakon Drama Jika Masih Ada Rindu 

Siti Saleha sebagai Wahida 
Kamal Adli sebagai Hisham
Fazlina Ahmad Daud sebagai Datin Embun
Ellyas Abdullah sebagai Johan
Zarynn Min sebagai Laila

Sinopsis Drama Jika Masih Ada Rindu - Slot Samarinda TV3 Terbaru :  Mengisahkan Hisham yang hilang ingatan akibat kemalangan. Dalam pada itu, Hisham telah menceraikan Wahida dengan alasan Wahida terlalu sibuk dengan urusan membesarkan anak mereka Qistina dan perlu menjaga ibunya yang sedang sakit. Akibat daripada itu, hubungan cinta antara mereka telah mulai renggang dan telah menjarakkan hubungan mereka. Hisham merasakan diri abaikan oleh Wahida, lantas menceraikan Wahida. Sedangkan dalam hati Hisyam sepenuh hati mencintainya isterinya.

Selepas menceraikan Wahida, Hisyam kemalangan dan ingatan hilang. Tersedar dari koma Hisham hanya mengingat kisah silamnya sahaja. Dan Hisham ingat Wahida masih isterinya, sedangkan dia telah melafazkan talak.

Melihat Wahida semakin menjauh dan membenci, Hisyam kembali mengejar cinta bekas isterinya. Datin Embun, ibu Hisyam meminta agar Wahida berlakon di depan Hisham yang dia masih isteri Hisham dan tidak menyebut kisah penceraian mereka. Wahida menolak permintaan tersebut kerana dalam hatinya tiada lagi rasa cinta dan sayang terhadap Hisham. Adakah Wahida betul-betul tidak mencintai Hisham. Mungkinkah hanya kebencian terbit di mulut sahaja, sedangkan hati mendambakan cinta.

Apakah yang akan terjadi kepada Hisham apabila mengetahui mereka buat lagi suami isteri? Mampukan Hisham menerima apa yang terjadi sebelum kemalangan tersebut? Jangan lupa menonton Drama Jika Masih Ada Rindu pada 19 Disember 2018 akan datang melalui Slot Samarinda TV3. Bakal menggandingkan Kamal Adli dan Siti Saleha sebagai tunggak utama.
This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post