Friday, December 14, 2018

author photo
Promo Minggu Akhir Seribu Rindu Episod 26 | Episod 27 | Episod 28 :  Ariel tak habis lagi dengan rencana nak pisahkan Irfan dan Maisarah. Berjayakah Irfan mempertahankan rumah tangga mereka. 

Drama terbaru berjudul Seribu Rindu ini akan ditayangkan mulai 12 November 2018 akan datang. Drama yang menggantikan Vila Gahzara. Gandingan sekali lagi Azira Syafinaz dan Zul Ariffin.

Drama Seribu Rindu mengandungi 28 episod penuh. Ia merupakan drama penuh konflik dan melibatkan percintaan 3 segi antara Zul Ariffin (Irfan), Maisara (Azira Syafinaz) dan Dr. Ariel (Fadlan Hazim). 

Dalam drama ni Irfan merupakan seorang Chef yang sudah lama menyukai Maisara sejak kecil lagi. Kerana, Irfan sering berulang alik belajar memasak bersama Tok Ma yang merupakan nenek  kepada Maisara. 

Namun, sebenarnya kepulangan Maisara ke kampung adalah disebabkan konflik yang berlaku antara dirinya dan Dr. Ariel.Judul Drama : Seribu Rindu
Jumlah Episod : 28 Episod
Slot Akasia 7.00 malam 
Isnin - Jumaat
Pelakon Utama : Zul Ariffin &Azira SyafinazSeribu Rindu Episod 26

Promo Seribu Rindu Episod 26 | Episod 27| Episod 28

Seribu Rindu Episod 25

Seribu Rindu Episod 24

Seribu Rindu Episod 23


Seribu Rindu Episod 22

Seribu Rindu Episod 21

Promo Seribu Rindu Episod 21 - Episod 25

Seribu Rindu Episod 20


Seribu Rindu Episod 19


Seribu Rindu Episod 18

Seribu Rindu Episod 17

Seribu Rindu Episod 16

Promo Video Seribu Rindu Episod 16 - Episod 20

Seribu Rindu | Episod 15


Promo Video Seribu Rindu Episod 16 - Episod 20

Konflik antara mereka semakin rumit apabila Irfan mengambil keputusan untuk mengahwini Maisara, tetapi Ariel muncul semula demi menagih cinta Maisara.

Siapakah pilihan Maisara? Berjaya Irfan meraih cinta Maisara, gadis yang amat dicintainya. Jangan lupa temujanji minggu hadapan.Sinopsis Seribu Rindu : Airel dan Maisara terpaksa berpisah atas desakan ibu Airel. Maka, Maisarah memaksa hatinya untuk mencintai Irfan. Selepas 3 tahun, dia dapat merasakan keikhlasan Irfan mencintainya dan bersedia untuk menjadi seorang isteri buat Irfan. Namun, sedang mereka bahagia, Irfan kemalangan dan lumpuh buat sementara. Airel pula muncul sebagai doktor yang merawat Irfan sehingga lah Irfan dapat berjalan semula. Berlakulah konflik antara mereka bertiga, dan Irfan mula menjauhkan diri bagi memberi ruang jika Maisara masih mencintai Airel. Namun Maisara yakin cintanya hanyalah untuk Irfan seorang dan mereka kembali bersatu.

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post