Thursday, December 6, 2018

author photo
Drama Cekelat Honey Episod 1 | Episod 2 | Episod 3 : Drama bersiri terbaru yang bersiaran di Astro Citra dan tayangan serentak di Astro Citra HD. Gandingan tiga pelakon yang diminati ramai iaitu Siti Nordiana, Fikry Ibrahim dan Zarul Husin. 

Kalau sebelum ini Siti Nordiana dan Fikry Ibrahim pernah digandingan dalam Telemovie Cekelat Semanis Honey yang bersiaran pada 12 September 2017 di Astro Citra dan Astro Mustika HD.

Telemovie Cekelat Semanis Honey ini mengisahkan percintaan seorang artis dengan seorang wanita biasa yang penerima tentangan daripada peminat. Adam, seorang pelakon terkenal secara tidak sengaja terjumpa sebuah cafe untuk bersembunyi daripada paparazi. Cafe tersebut dipunyai oleh seorang ibu tunggal yang langsung tidak mengenali Adam.

Berbalik kepada Drama Cekelat Honey yang bersiaran mulai 04 Disember 2018, setiap Selasa hingga Khamis jam 9.00 malam, ia mengisahkan kehidupan ibu tunggal yang ditinggalkan suami dan terpaksa menyara kedua orang anaknya yang masih kecil. Ikuti Sinopsis Penuh Drama Cekelat Honey.


Sinopsis Cekelat Honey

Kerana tertekan setelah bercerai dengan Danial, Maya mula mengabaikan kafe hingga menyebabkan Adam dan Rayyan jadi terganggu kerana tidak dapat menikmati makanan kegemaran mereka.

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post