Thursday, November 1, 2018

author photo
Sinopsis Drama Isteri Untuk Disewa : Dram terbaru yang akan menghiasi slot mega drama yang akan menggantikan drama Cik Reen Encik Ngok Ngek yang akan berakhir malam ini.

Jangan lupa temujanji untuk menonton Cik Reen Encik Ngok Ngek Episod Akhir.

Drama terbaru berjudul Isteri Untuk Disewa ini bakal menggandingkan pelakon Fatah Amin dan Tiz Zaqyah. Bersiaran pada setiap Isnin hingga khamis jam10.00 malam di Astro Ria.

Hasil carian imej untuk isteri untuk disewa bab 6
Sinopsis Isteri Untuk Disewa : 

Anda mempunyai masalah dalam perhubungan?
Anda perlu seseorang untuk menyelesaikan masalah anda?

Anda perlu seseorang memutuskan hubungan anda dengan si dia?

Atau... Anda perlu seseorang untuk menyamar menyelamatkan hubungan anda dengan si dia? Saya ada penyelesaiannya...

Orang untuk disewa!

Sila telefon saya, Nur Adreiana, 012-3459876.

Anytime, Anywhere... I’ll be there.

Dia bukan seorang perempuan yang menjual maruahnya tapi dia ialah Nur Adreiana, minah merah jambu. Akibat perniagaan perkhidmatan sewanya itu, tiba-tiba saja hatinya itu dituntut untuk dimiliki empat jejaka. Namun, Nur bukan lelaki yang boleh berkahwin empat.

“Nur pulangkan cincin ini apabila Nur bersedia untuk tidak menjadi isteri abang ya, sayang...” – Noah Ryzal, pelanggan.

“Ini cincin pilihan saya, untuk awak. Tak apa... Kalau tak suka, banyak lagi boleh pilih! Cubalah untuk terima saya, Cik Nur!” – Putera Raiyan, CEO.

“Cincin ini untuk Nur, dan akan hanya jadi milik Nur. Bukan Isabella, bukan sesiapa. Titik.” – Imtiyaz Irdad, kawan baik.

“Ini cincin daripada ayah kepada ibu saya. Nanti, kalau parents awak setuju, kita kecilkan sikit.” – Suffi Naufal, Remy Ishak celup.

Antara pelanggan, CEO, kawan baik dan Remy Ishak celup, mana satu yang dapat menyewa hati Nur dengan ringgit cinta? Dalam hidup, hanya ada dua pilihan, tanpa dia, kita boleh hidup atau, tanpa dia, kita tak boleh hidup. Yang mana satu... pilihan Nur?

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post