Thursday, November 8, 2018

author photo
Drama Vila Ghazara Episod 39 (Minggu Akhir) 
Keesokkan harinya, Nazri datang berhajat untuk merisik Ariana. Ariana menerima Nazri sebagai teman hidupnya. Kebahagiaan mereka tidak berpanjang apabila Nazri terkena tembakkan Linda demi menyelamatkan Dr. Ghaz. Berakhirkah kisah Nazri malam ini. Nanti kisah mereka. Video promo Vila Ghazara cik akak dah update. Selamat menonton.
 

Mari Saya Tunjukkan Cara Bagaimana Berniaga DiShopee Dengan Betul Sehingga Mampu Menjana  Sale 4 Angka Seminggu!

Di Vila Ghazara, Pn. zara akhirnya menerima madunya dengan hati terbuka. Maria tinggal bersama-sama mereka di Vila Ghazara.  Gandingan Shukri Yahaya dan Azira Shafinaz menerusi Slot Akasia TV3.

44711179721_f1f4bd4245_b

Tonton Vila Ghazara Episod 36 | Episod 37 | Episod 38 | Episod 39 | Episod 40


Vila Ghazara Episod 39


Video Promo Vila Ghazara Episod 39


Vila Ghazara Episod 38


Promo vila ghazara episod 38

Promo vila ghazara episod 37

Vila Ghazara Episod 37 - Full Video

Tonton Vila Ghazara Full Episod »»TONTON SINI

Pelakon : Shukri Yahaya, Mustapha Kamal, Azira Shafinaz, Syed Aiman, Aidil Aziz, Hafeez Mikail, Amirul Faqeem, Tunku Hanis, Haleeda Mazlin, Elly Mazlein
Penulis Skrip: Wira Hijau & Amy Aimi
Pengarah: Feroz Kader

Video & Sinopsis kredit : TV3MALAYSIA Official

Sinopsis Vila Ghazara : Teratak yang diberi nama hasil gabungan nama pemiliknya iaitu, Dr. Ghazaly Baqri (Ghaz), seorang doktor kosmetik yang juga ahli lembaga pengarah sebuah hospital swasta terkenal bersama isterinya iaitu Zaharah (Zara). Siapa sangka Vila Ghazara yang terlihat indah di luarannya, para penghuninya tidak sebahagia yang disangka.
Kejayaan Dr. Ghaz sebagai seorang doktor kosmetik yang tersohor dan ahli perniagaan berjaya membuatkan dia sering mengongkong dalam menentukan arah tuju lima puteranya iaitu Zarul (Syed Aiman), Adrian (Aidil Aziz), Hariz (Shukri Yahaya), Dazrin (Hafeez Mikail) dan Azrel (Amirul Faqeem). Walau terlihat hebat dengan keluarga sempurna di mata ramai, selama lima tahun lamanya, Dr. Ghaz menyimpan rahsia bahawa sebenarnya dia mempunyai seorang isteri lain bernama Maria (Elly Mazlein).
Kerana sikapnya yang mahukan kesempurnaan, dia mengatur kehidupan anak-anaknya tanpa memikirkan kemahuan atau minat tersendiri anak-anaknya. Tidak mahu hidupnya terus diatur, Hariz bertindak untuk meninggalkan Vila Ghazara. Apabila Hariz mengingkari arahannya, Dr. Ghaz terus menidakkan hak Hariz sebagai zuriatnya. Membawa diri selama 15 tahun, Hariz akhirnya pulang juga ke Villa Ghazara namun kepulangannya tetap tidak mengubah pandangan Dr. Ghaz terhadapnya. Bagi Dr. Ghaz, Hariz pulang tanpa sebarang kejayaan yang boleh dibanggakan berbanding anak-anaknya yang lain.
Seperti mana dia pernah merancang kehidupan anak-anaknya dulu, Dr Ghaz kini mula menyusun perancangan untuk cucu tunggalnya iaitu Alisha yang kini tinggal bersama mereka setelah anaknya, Adrian yang juga seorang juruterbang, diberhentikan kerja. Sejak dibuang kerja, Adrian dan isterinya, Sofea (Tunku Hanis) sering bertengkar dan mengabaikan Alisha.
Dr. Ghaz kemudiannya mengupah Arianna (Azira Shafinaz) graduan bidang perguruan yang terdesak mencari pekerjaan untuk menjadi guru tuisyen dan mengajar Alisha di rumah. Rupa-rupanya, Arianna dan Hariz saling mengenali. Hariz membenci Arianna kerana Arianna pernah menyebabkan Hariz terlepas penerbangannya ke London suatu ketika dahulu. Kerana itu juga, sepanjang Arianna berada di Villa Ghazara, mereka sering berselisih faham.
Apakah kesudahan konflik keluarga dalam Vila Ghazara ini? Adakah Dr. Ghaz akhirnya akan menerima dan berbangga dengan Hariz? Mungkinkah rasa benci di antara Arianna dan Hariz akan membibitkan rasa cinta? This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post