-->

Saturday, November 3, 2018

author photo
Buat Duit Dengan Involve Asia : Tajuk tu memang cik akak sengaja buat macam tu, supaya mudah untuk pembaca blog cik akak untuk memahami. Kalau tulis income mungkin ada lagi tak faham kan..hihi..ambil jalan mudah buat tajuk dengan cara yang orang boleh faham.

Buat Duit Dengan Involve Asia bukanlah perkara baru bagi sesetengah penulis blog. Mereka dah lama mencari dan memahami apa Involve Asia. Senang cakap lubuk mencari duit hanya dengan online. Yang penting korang ada media sosial seperti facebook, instagram dan blog. 

Nak guna grup whatsapp pun boleh. Tak susah mana. Pastikan handphone anda ada line internet. Kalau tak ada cik akak tak dapat nak menolong.

Involve Asia merupakan marketplace yang menghimpunkan berapa buah kedai tak kira berjenama atau sebaliknya. Semua ada di marketplace ini. 

Nakkan harga yang murah ada...nak yang berjenama ada. Jawab survei online pun ada. Pelbagai himpunan kedai bersaing untuk mendapatkan pendapatan yang lumayan.


Sebelum terjah Involve Asia ini pastikan korang daftar dulu. Pendaftaran ada percuma. Tak bayar sesen pun. Semua free...

Mana korang nak daftar...

Untuk pendaftaran korang boleh klik »»DAFTAR SINI

Selepas daftar, lengkapkan maklumat dan boleh mulakan tugas anda. 

Tugasan adalah mudah. Pilih produk atau jenama mana yang korang nak promote. Lepas tu ambil link share kat facebook atau mana-mana media sosial. Mudah kan.


Ayat promosi terserah korang nak buat macam mana. Yang penting raih perklik dan kebarangkalian rezeki memihak anda. 

Untuk wanita cik akak cadangkan korang promosi produk kecantikan atau fashion terkini. Memang peluang dapat duit tu lebih cerah. 

Nak promote baju budak pun boleh. 

Macam-macam brand untuk korang promosi. Yang penting percaya pada rezeki. Tak salah berusaha.  

Nak lebih faham rujuk gambar di atas. Bagi yang tak faham bagaimana nak promote link. Boleh cari cik akak..

Jom daftar ramai-ramai, cik akak dah daftar. Semalam dapat lah rm4 lebih. Kalau sebulan kumpul boleh juga dapat ratus ringgit. Yang penting rajin promosi.

Daftar sekarang »»DAFTAR SINI

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post