Tuesday, October 30, 2018

author photo

Tudung Bawal Kekaboo Kini Menjadi Pilihan Wanita Berhijab : Seperti yang kita sedia maklum wanita berhijab sentiasa inginkan kecantikan dan kesopanan bila memakai tudung atau shawl. Terbaru koleksi yang kini hangat dan mendapat sambutan ramai adalah Tudung Bawal Kekaboo.


Sejak minggu lepas dah cik akak melihat iklan adsense menayangkan Tudung Bawal Kekaboo ini. Dan cik akak lihat pelbagai design dan corak yang menarik. Rugilah kalau tak terbeli seketul dua.

Sebelum memilih tudung, wanita memang mendampingkan kualiti tudung yang tinggi dan tidak mustahil wanita berhijab sanggup mengeluarkan ratusan atau ribuan ringgit untuk mendapatkan sehelai tudung. 

15 Jenama Tudung Yang Menjadi Pilihan Wanita Berhijab.

 1. DuckScarves
 2. Naelofar Hijab
 3. Fareeda
 4. Adijuma Scarf
 5. Sugarscarf
 6. Radiusite
 7. Owl By Nora Danish
 8. Tudung People
 9. Ariani
 10. Twinkle By Elfira Loy
 11. Cakenis
 12. Ameera Zaini
 13. Bawal Exclusive
 14. Alhumaira
 15. Tudung Ruffle
Itu adalah antara jenama tudung terkenal. Harga pun memang mahal. 

Tudung Bawal Kekaboo adalah tudung bawal yang terkini. Reka bentuk dan corak ditampilkan amat menarik. 

Bila ditanya berapakah harga di pasaran.

Harga yang ditawarkan adalah RM25 sepasang. Lagi menarik, corak Tudung Bawal Kekaboo bermotifkan batik dan pelbagai jenis corak yang lain.

Tidak hairanlah Tudung Bawal Kekaboo ini mampu bersaing untuk mendapatkan permintaan yang tinggi. Malahan peniaga tudung kecil-kecilan mampu menjana pendapatan yang lumayan.

Sebelum memulakan perniagaan tudung, seorang peniaga perlulah mendapatkan Panduan Berbisnes Tudung. Untuk mendapatkan panduan tersebut boleh singgah di backlink ini »»Panduan Berbisnes Tudung.

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post