Sunday, October 28, 2018

author photo

Penghantaran Percuma Pembelian Di Shopee Pada 11.11.2018 : Pada tarikh 11.11.2018 gedung online Shopee akan menawarkan harga yang lebih murah dan kos penghantaran adalah percuma. Cik akak baru je terbeli kasut flat sebentar tadi. Harga hanya RM10 sahaja dan kos penghantaran RM7.99 dari luar negara. 


Kalau tunggu minggu hadapan boleh lah dapat kos penghantaran percuma. Cik akak dah berapa kali berbelanja di shopee. Ternyata harga yang ditawarkan lebih murah dari gedung online yang lain. 

Dan cik akak saranankan berbelanja di shopee. Encik abang kalau ditanya kat mana nak beli. Kompem jawapan Shopee.

Kenapa Shopee yang menjadi pilihan?

  1. Harga yang lebih murah - sesiapa yang kerap berbelanja di shopee akan tahu dengan harga yang ditawarkan. Setiap barangan yang dijual memang murah dan cukup lumayan untuk dibeli.
  2. Kualiti Setanding Barangan Mahal - walaupun harga murah namun barangan yang dijual amatlah berkualiti tinggi. Sama seperti barangan kita beli dengan harga yang mahal.
  3. Produk dan Barangan Sentiasa Ada Stok - kebiasaan di pasar raya, barangan dan produk amatlah terhad. Kadangkala ada stok yang kehabisan. Jadi cik akak lebih memilih untuk bershopping online.
  4. Jimatkan Minyak dan Masa - pembelian secara online seperti di Shopee boleh menjimatkan minyak dan masa untuk survei sesuatu barangan atau produk.
Apa yang cik akak tahu, kini lebih ramai peniaga online memilih gedung shopee untuk mereka berjual. Ini kerana lebih mudah dah tak perlu promosi kaw-kaw untuk satu. Letak gambar yang menarik dab harga yang cukup murah akan membantu pelanggan untuk memilih produk yang ditampilkan. 

Cik akak tahu, ramai yang ingin berniaga di Shopee. Tetapi masih ragu-ragu untuk menjual produk atau barangan apa. Untuk membantu anda cik akak sertakan ««Panduan Berbisnes Di Shopee.  

Panduan Berbisnes Di Shopee tersebut boleh dimuat turun pada link di atas. Apa yang menariknya panduan tersebut adalah :-

  • Cara mendaftar dan set kedai anda!Sama ada menggunakan apps atau browser di komputer! Saya tunjukkan cara kedua-duanya!.
  • Cara masukkan produk ke dalam kedai Shopee anda! Dalam bab ini, saya share tips-tips berkaitan pemilihan gambar yang mahu dimasukkan serta apakah bentuk dan contoh description yang terbaikyang boleh anda gunakan!
  • Cara nak menguruskan order!. Ini pun penting juga! Bila dah dapat order, macam mana nak bungkus? Borang apa nak print? Macam mana kalau tetiba stok habis pula? Apa nak buat? Semuanya saya terangkan dalam bab mengurus order!
  • 6 Langkah Setel Problem Barang Tak Sampai/ Rosak! Ya! Dari beratus-ratus barang yang kita hantar kepada pelanggan, mungkin akan ada 1-2 yang rosak atau gagal diterima oleh pihak pelanggan! Jadi, disini saya share langkah-langkah yang boleh anda lakukan untuk menghadapi pelanggan yang sedang marah agar mereka tenang dan cool down serta tidak meninggalkan bad rating di kedai anda!
  • 4 Teknik Promosi yang boleh anda gunakan di dalam Shopee untuk mempromosikan kedai anda ke tahap maksimun agar lebih ramai yang akan nampak kedai dan produk anda!
  • Anda masih tiada produk untuk dijual? Saya juga kongsikan 5 pihak yang boleh anda "usha" untuk mendapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee!
  • Anda tiada modal untuk beli & simpan stok produk? Juga jangan risau! Ada 3 kaedah niaga saya kongsikan yang mana, ianya tidak memerlukan anda untuk menyimpan stok untuk mula berniaga di Shopee!
  • Apa yang lebih menarik! Saya kongsikan pembekal dropship yang power dan boleh dipercayai dalam ebook ini! Pembekal ini ada lebih 100,000 produk yang boleh anda jual! Jadi, tiada lagi alasan untuk anda mula berniaga di Shopee!
  • Teknik 1000 follower seminggu! Hah! Ini teknik RAHSIA saya bagaimana saya mendapatkan follower yang ramai untuk kedai Shopee saya dalam masa yang singkat! Teknik ni advance sikit! Anda takkan jumpa teknik ini di mana-mana website atau di mana-mana ebook yang lain! 

Panduan Berbisnes Di Shopee boleh dimuat turun »»SINI

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post