Thursday, October 11, 2018

author photo

Drama Mawar Murni Episod 1 - Episod 3 : Slot samarinda terbaru yang menampilkan Fasha Sandha, Mimi Lana, Saharul Rizdwan dan Amar Asyraf sebagai tunggak utama. Baru sahaja bersiaran 3 episod. Ingin menonton boleh tonton pada video di bawah.


Drama Mawar Murni
15 Episod Penuh
Isnin - Rabu (10 Malam)

Mawar Murni Episod 1

Mawar Murni Episod 2

Mawar Murni Episod 3

Sinopsis Mawar Murni 
Mengisahkan Aziz, seorang ahli perniagaan yang berjaya namun menghadapi konflik dalam kehidupannya. Aziz mempunyai dua orang isteri, iaitu Ramona dan Mahani.Aziz mempunyai dua orang anak dengan Ramona, iaitu, Qalif dan Keisya.
Murni merasakan dirinya dipergunakan oleh Ramona, dan merasakan dirinya seperti orang suruhan yang disuruh membuat pelbagai kerja. Murni sebenarnya sudah berkahwin dengan Aziz secara rahsia. Namun, sepanjang perkahwinan mereka Murni terpaksa ‘berlakon’ dengan Aziz yang kononnya mereka tidak mempunyai apa-apa hubungan. Ramona dan Mahani, pula langsung tidak mengetahui yang sebenarnya Aziz mempunyai isteri yang ketiga. Kemuncaknya, Aziz ditemui meninggal dunia di rumah banglo istirehatnya dan kematiannya misteri kerana hasil pemeriksaan dia dipercayai diracun oleh seseorang.

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post