Tuesday, May 29, 2018

author photo

Pelangi Cinta Episod 4 : Dah episod 4 namun bunga masih tertanya-tanya siapakan lelaki yang berjaya menyunting hatinya. Gandingan 4 jejaka Shukri Yahaya, Hairul Azreen, Syafiq Kyle dan Aiman Hakim Ridza dalam merebut hati bunga lakonan Mira Fizlah. 


Pelangi Cinta Episod 4 boleh ditonton di sini »»https://m.facebook.com/cikakak27/


Sinopsis Pelangi Cinta : 

Mengisahkan tentang Bunga, seorang gadis riang yang amat menggemari dan cinta akan buku. Namun begitu, ibunya merasakan bahawa Bunga patut mencari teman sebagai pelengkap hidup. Bunga pada awalnya tidak mengendahkan soalan lazim, “Bila nak kahwin?”, namun kata-kata ibunya telah merubah persepsi gadis itu.
Sejak itu, Bunga seakan ‘dijampi’ apabila satu demi satu lelaki muncul dalam hidupnya tiap kali dia meneguk minuman 100Plus. Lelaki yang muncul seakan memberi ruang dan peluang kepadanya untuk mengenali seterusnya memilih mereka untuk dijadikan teman hidup.
Namun, ia tidaklah semudah yang disangkakan kerana setiap lelaki mempunyai kisah mereka tersendiri. Dapatkah Bunga membawa pulang jodoh ke kampung halaman Raya ini? Ikuti warna warni kisah percintaan Bunga dalam mikro-drama, Pelangi Cinta.

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post