Friday, April 20, 2018

author photo
♥ Assalamualaikum ♥
Sinopsis Telefilem Waktu Khalil | Cerekarama TV3 : Sinopsis Telefilem Waktu Khalil | Cerekarama TV3, mengisahkan kehidupan pasangan suami isteri yang terlalu asyik dengan media sosial. Hinggakan anak sendiri terabai. Menariknya Telemovie Waktu Khalil ialah mesej yang disampai melalui naskhah telemovie ini memberi imfak besar kepada ibu bapa di luar sana.
Telefilem Waktu Khalil yang menampilkan lakonan Kamal Adli, Puteri Aishah, Aprena Manrose, dan Danish Hazriq. Bersiaran jam 9.00 malam melalui Slot Cerekarama TV3.

Sinopsis Telefilem Waktu Khalil 

Ia mengisahkan pasangan suami isteri, Atie dan Wan taasub dengan media sosial yang bekerja hingga lupa tanggungjawab serta peranan mereka untuk menumpahkan sepenuh kasih sayang terhadap dua cahaya matanya, Khalil dan Kayla.

Sejak majlis reunion sekolahnya, Atie sentiasa dengan telefon bimbitnya. Manakala suaminya, Wan pula sibuk dengan urusan perniagaannya sehingga, sesuatu yang terjadi kepada anaknya iaitu Khalil.

Satu hari, Khalil dilanggar lari ketika dalam perjalanan ke rumah kawan baiknya, Niko. Gambar kemalangan dimuat naik di media sosial dan menjadi tular. Berita itu diketahui Wan dan Atie selepas melihat gambar terbabit di media sosial mereka.

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post