Wednesday, April 18, 2018

author photo
♥ Assalamualaikum ♥
Cinta Fatamorgana Episod 4 | Cinta Fatamorgana Episod 4  akan bersiaran sekejap lagi. Ternyata plot drama bukan adaptasi novel ini lebih menarik minat peminat drama untuk menonton. Jangan lupa menonton Cinta Fatamorgana Episod 4.
Cinta%2BFatamorgana%2B%25281%2529

Cinta Fatamorgana Episod 4, ternyata Huzair perasan apabila wildad asyik memandang Rifqi dan Farah. Terbit cemburu di hati Wildad bila melihat kemersaan mereka. 

Huzair tak melepaskan peluang terus bertanyakan soalan cepu emas. Gila si Wildad nak menjawab.Cinta Fatamorgana mengisahkan kehidupan Huzair dan Rifqi yang berkawan sejak kecil lagi. Rifqi merupakan anak yatim piatu yang dijaga oleh Tuan Deraman dan isterinya iaitu ayah Huzair. Kehidupan Rifqi bergantung kepada ihsan pasangan tersebut. Biarpun tiada pertalian darah Huzair dan Rifqi tetap bersahabat baik sehingga meningkat remaja. 

Namun perwatakan mereka amat berbeza. Menyintai gadis yang sama. Siapakah yang beralah? 

Sinopsis Cinta Fatamorgana : Huzair dan Rifqi berkawan baik sejak kecil dan sama-sama mempunyai perasaan pada Nur Wildad. Selepas SPM, ayah Huzair membiayai pendidikan mereka di Universiti. 

Huzair dan Wildad kemudiannya bertunang, namun ketika Huzair sibuk dengan kerjanya, hubungan Rifqi dan Wildad semakit erat.

 Ketika bekerja, Huzair kemalangan dan lumpuh sebelah kaki dan buta. Setelah sembuh, dia kembali untuk menuntut Wildad dan Rifqi mengalah, namun Huzair menyedari bahawa Wildad lebih menyintai Rifqi lebih dari dirinya.

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post