Tuesday, March 27, 2018

author photo
♥ Assalamualaikum ♥
Tak Ada Cinta Sepertimu Episod 11 : Gandingan Syafiq Kyle dan Zahirah Macwilson. Bakal menemui penonton pada 12.03.2018. Apa yang menariknya drama ini jom layan Adaptasi Novel | Tak Ada Cinta Sepertimu. Untuk episod 11, Athea menerima lamaran Azam. Tapi bukan kerana cinta dan sayang tapi hanya mengelak. Kisah Hazran bagaimana seterusnya. Mengalah atau sebaliknya. Apakah kesudahan kisah mereka. Bahagia atau sebaliknya. Malam ini bakal bersiaran Tak Ada Cinta Sepertimu Episod 11.
Tak%2BAda%2BCinta%2BSepertimu

Adaptasi Novel | Tak Ada Cinta Sepertimu
Jumlah Episod : 16 Episod
Setiap Isnin hingga Khamis
Hanya : Astro Ria & Astro Ria HD
Status drama : Episod 11 

Anda ingin menonton drama ini secara online, boleh singgah fanpage cik akak di link ««https://m.facebook.com/cikakak27/»» 

Promo Adaptasi Novel | Tak Ada Cinta Sepertimu Episod 9 - Episod 12Minggu Akhir Tak Ada Cinta Sepertimu Episod 13 | Episod 14 | Episod 15 | Episod 16 »«Episod Akhir» cik akak akan kemaskini minggu hadapan

SINOPSIS DRAMA TAK ADA CINTA SEPERTIMU
Permulaan hubungan Athea dan Hazran tidak pernah aman. Bermula insiden berebut penadol di kedai runcit, kereta Athea yang menghalang kereta Hazran, cermin tingkap dipecahkan anak Athea dan sehinggalah mencuri kucing Hazran dinamakan Smokey atau Lulu. Namun, Smokey jugalah yang merapatkan hubungan mereka. Hazran malah baik dengan anak Athea, Qarleef.

Keakraban Hazran dan Athea di gunakan Kamarul untuk memfitnah mereka demi merebut Bella, tunang Hazran. Kamarul, boss Bella memang menaruh hati dengan Bella sejak dulu lagi. Sekali lagi, Athea disalah erti sehingga menjauhkan hubungannya dengan Hazran dan anak-anak Athea.

Kemunculan Azam semakin merumitkan keadaan dan menjarakkan hubungan mereka. Namun, sejarah berulang dalam hidup Athea apabila Azam tidak sanggup memikul beban Athea yang bertambah. Hazran apabila mengetahui hal itu, cuba untuk meraih kasih Athea kembali. Namun, setelah dua kali dikecewakan, hati Athea sukar untuk menerima Hazran. Sehinggalah ibu bapa Hazran masuk campur.

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post