Tuesday, March 27, 2018

author photo
♥ Assalamualaikum ♥

Tak Ada Cinta Sepertimu Episod 10  : Gandingan Syafiq Kyle dan Zahirah Macwilson. Bakal menemui penonton pada 12.03.2018. Apa yang menariknya drama ini jom layan Adaptasi Novel | Tak Ada Cinta Sepertimu. Minggu ketiga sebelum berakhirnya kisah mereka. Bermakna tinggal 8 episod sahaja lagi. Apakah kesudahan kisah mereka. Bahagia atau sebaliknya. Malam ini bakal bersiaran Tak Ada Cinta Sepertimu Episod 10.

Tak%2BAda%2BCinta%2BSepertimu

Adaptasi Novel | Tak Ada Cinta Sepertimu
Jumlah Episod : 16 Episod
Setiap Isnin hingga Khamis
Hanya : Astro Ria & Astro Ria HD

Tak Ada Cinta Sepertimu Episod 10


Anda ingin menonton drama ini secara online, boleh singgah fanpage cik akak di link ««https://m.facebook.com/cikakak27/»» 

Promo Adaptasi Novel | Tak Ada Cinta Sepertimu Episod 9 - Episod 12

Minggu Akhir Tak Ada Cinta Sepertimu Episod 13 | Episod 14 | Episod 15 | Episod 16 »«Episod Akhir» cik akak akan kemaskini minggu hadapan


SINOPSIS DRAMA TAK ADA CINTA SEPERTIMU
Permulaan hubungan Athea dan Hazran tidak pernah aman. Bermula insiden berebut penadol di kedai runcit, kereta Athea yang menghalang kereta Hazran, cermin tingkap dipecahkan anak Athea dan sehinggalah mencuri kucing Hazran dinamakan Smokey atau Lulu. Namun, Smokey jugalah yang merapatkan hubungan mereka. Hazran malah baik dengan anak Athea, Qarleef.

Keakraban Hazran dan Athea di gunakan Kamarul untuk memfitnah mereka demi merebut Bella, tunang Hazran. Kamarul, boss Bella memang menaruh hati dengan Bella sejak dulu lagi. Sekali lagi, Athea disalah erti sehingga menjauhkan hubungannya dengan Hazran dan anak-anak Athea.

Kemunculan Azam semakin merumitkan keadaan dan menjarakkan hubungan mereka. Namun, sejarah berulang dalam hidup Athea apabila Azam tidak sanggup memikul beban Athea yang bertambah. Hazran apabila mengetahui hal itu, cuba untuk meraih kasih Athea kembali. Namun, setelah dua kali dikecewakan, hati Athea sukar untuk menerima Hazran. Sehinggalah ibu bapa Hazran masuk campur.

1 komentar:

avatar
ZULHILMI TEMPOYAK delete March 27, 2018 at 2:58 PM

gogogogo... memang tak ada cinta sptmuuu duhai isteri... ehh tb2..

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post