Sunday, March 11, 2018

author photo
♥ Assalamualaikum ♥

Kalau Stress Nak Buat Apa? Panama Dance : Cik akak agak ketinggalan isu panama dance. Tarian apa pula ni. Alahai dunia siber macam-macam style ada. Sampaikan cik akak tak kenal panama dance. 

Kredit - Instagram PU Azman

Panama Dance tarian yang terkulat-kulat dan apa step-step menarik. Hahha..boleh pula cik akak ke situ pula maksud panama dance. Tu yang cik akak tengok kat youtube.

Bila tengok kat youtube je. Macam jenis ragam yang dibuat. Penjawat awam beruniform pun terjebak. Tak percaya pergi layan youtube. 

Katanya nak hilangkan stress bekerja. Tu kata mereka. Bagi cik akaklah kalau dah menari terkulat-ulat macam cacing terputus kepala..haha...

Seperti yang dinyatakan oleh PU Azman. Ingat Allah untuk tenangkan hati. Bukan panama dance. 

Nak panama dance tak payah buat live...haha...gi panama dance dekat toilet ke apa. 

This post have 2 komentar

avatar
Cik Tie delete March 11, 2018 at 7:41 PM

Hahaha..setakat tengok boleh la

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post