Valentine Day Buat Kekasih - Dunia Cik Akak

Wednesday, February 14, 2018

Valentine Day Buat Kekasih

♥ Assalamualaikum ♥

Valentine Day Buat Kekasih : Sebenarnya tak tahu pun hari ini tarikh valentine day. Bila grup wasap sent itu dan ini pasal valentine day. Baru cik akak ingat. Ahh...valentine day untuk kekasih. Tak de nak valentine day. Tak de istilah nak sambut ke apa. 

Dua tahun genap. Teringat abang. Abang mana..abang mana. Alah abang sayang je. Dua tahun dah rupanya. Pejam celik. Pejam celik tak sangka boleh bertahan sampai dua tahun. 

Takdir ketentuan ilahi kan. 2 tahun tempoh yang cukup lama. Jumpa pun baru sekali dua macam. Percaya tak percaya terserah korang. Ehhh..eh...tak kan tak rindu.

Sejujurnya cik akak rindu. Tapi cukuplah dia DIA dan abang je tahu. 

Tak takut ke? Nak takut apa. Andai jodoh tak kan kemana. 

Nak takut apa. Allah ada jagakan dia untuk aku.

Nak takut apa. Selagi dia sayang...selagi tu lah aku sayang...

Nak takut apa. Selagi dia Ikhlas dan jujur...selagi itulah aku membalas...

Satu je prinsip cik akak....dia cinta..aku balas berkali cinta..haha...akhir selagi...semoga abang cepat sihat seperti sediakala. Terima kasih sayang cik akak..💜💜💜


3 comments:

  1. Setiap kali valentine day...selalu ingat birthday adik bongsu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bday dia ke dik...hpi.born day untuk adik bongsu tu

      Delete
  2. semoga dipermudahkan segala urusan..

    Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
    1. Ampunkan Dosaku
    2. Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana

    ReplyDelete