Monday, December 25, 2017

author photo
♥ Assalamualaikum ♥

Telemovie Yang Mana Satu Skrin TV9 : Telemovie sebenarnay telah ditayangkan pada tahun 2016. Menggandingkan tiga teraju utama iaitu Fattah Amin, Puteri Najuwa dan Maria Farida. Telemovie ini mengisahkan seorang lelaki kacak yang bercinta dengan si ibu dan anaknya. Berlagak kaya tapi hakikat tidak. Terbongkarkah kisah Azhar di akhir telemovie. Saksikan Telemovie Yang Mana Satu. 


Sinopsis Yang Mana Satu

Mengisahkan kehidupan Azhar sebagai seorang pemuda yang berwajah kacak tetapi berperilaku buruk selain mempunyai sikap pemalas dan hanya mengerjakan sesuatu dengan hanya sambil lewa.

Sikapnya itu membuatkan Puan Aminah memaksa Azhar menerima pekerjaan sebagai pemandu peribadi Dato’ Khalid. Suatu hari apabila dia hampir terlanggar seorang gadis bernama Mira yang sedang melintas jalan, Azhar telah terpikat dengannya.

Bagi memenangi hati Mira, Azhar mula berlagak seperti orang kaya dan berjaya membuatkan Mira jatuh cinta padanya. Penipuannya berakhir apabila Cik Gayah, ibu kepada Mira juga adalah kekasihnya. Bagaimana kesudahan kisah cinta Azhar. Siapakah pilihan Azhar dan berjayakah Azhar dengan misi memikat mira dan cik gayah. 

Kisah bermula haruslah diakhiri. Siapakah pilihan Azhar. Dapatkan Mira menerima Azhar sedangkan ibunya juga kekasih Azhar. Penipuan terbongkar. Bagaimana nasib Azhar. Pemandu peribadi berlagak kaya.

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post