Wednesday, December 20, 2017

author photo
♥ Assalamualaikum ♥

My Coffee Prince Episod 13 - Episod 16 (Promo) : Adaptasi drama popular Korea Selatan bertajuk 'Coffee Prince'. Bakal menampilkan gandingan utama Fattah Amin dan Janna Nick. Drama My Coffee Prince Episod 13 - Episod 16 kini bersiaran. 
My Coffee Prince Episod 13 - Episod 16 (Promo)

Sinopsis My Coffee Prince : Mengisahkan Dani, seorang gadis yang sering disalah anggap sebagai lelaki. Dani tinggal bersama ibunya Zahara dan adiknya Ira. Manakala Raikal, seorang ahli perniagaan muda tidak mengetahui Dani sebenarnya seorang gadis, lalu menawarkan pekerjaan kepadanya di kafe yang hanya dikhususkan untuk pekerja lelaki. Dani yang perlu bekerja keras untuk menyara keluarganya menerima tawaran tersebut.
Sejak Dani mula bekerja di kafe itu, Raikal secara tidak sengaja telah jatuh hati kepada Dani. Perasaan ini menyebabkan Raikal mula meragui seksualiti dirinya kerana di matanya, Dani ialah seorang lelaki. Sementara itu, Dani juga telah mula menyukai Raikal, namun tidak mahu mendedahkan bahawa dirinya ialah seorang gadis kerana beliau takut kehilangan pekerjaan.

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post