Sunday, December 31, 2017

author photo
♥ Assalamualaikum ♥

Drama Zahir Tak Terucap : Drama terbaru lagi. Nampak gayanya orang Malaysia memang mengemari drama berantaian. Terbaru kita bakal disajikan dengan Drama Zahir Tak Terucap. Ia bakal menampilkan gandingan pelakon Saharul Ridzuan, Raysha Rizrose, Aeril Zafrel dan Chacha Maembong. 


Judul Drama : Zahir Tak Terucap
Mula Tayangan : 3 Janurai 2018
Masa : Setiap Rabu-Jumaat, Jam 9.00 Malam
Siaran : Slot Zehra TV3
Terbitan : Zamriez Golden Pictures Sdn Bhd
Jumlah Episod: 13
Drama ini telah ditayangkan semua episod di laman tonton.com.my

Drama Zahir Tak Terucap ini bakal bersiaran pada 03 Januari 2018 akan datang. Drama Zahir Tak Terucap ditayangkan menerusi slot zehra. Bersiaran pada 9.00 malam iaitu setiap hari Rabu hingga Jumaat.

Untuk Drama Zahir Tak Terucap boleh juga ditonton di laman tonton.com.my. Dan boleh juga ditonton di laman web  https://kbergetar03.blogspot.my/. Di laman tersebut sudah ada video untuk tontonan umum. 

Sinopsis Zahir Tak Terucap : Hisyam terpaksa berkorban menjadi ‘kambing hitam’ dan mengakui segala kejahatan Haziq semata-mata mahu menutup aib abangnya itu yang telah meninggal dunia.

Hisyam redha dan mencari Aisyah, cinta pandang pertamanya yang dirogol oleh abangnya dulu untuk bertanggungjawab namun mendapat halangan daripada kedua-dua keluarga dan bakal tunangnya, Aireen.

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post