Drama Syurga Yang Kedua Episod 1 - Episod 4 - Dunia Cik Akak

Tuesday, December 12, 2017

Drama Syurga Yang Kedua Episod 1 - Episod 4

♥ Assalamualaikum ♥
Drama Syurga Yang Kedua Episod 1 - Episod 4 : Drama yang menggantikan Drama Dendam Aurora yang telah tamat semalam. Petang ini bermulalah kisah baru. Drama Syurga Yang Kedua ini memaparkan kisah poligami. Gandingan mantap Fasha Sandha, Zarul Husin serta Siti Elizad 
Drama Syurga Yang Kedua Episod 1 - Episod 4
Jumlah Episod : 70 Episod
Tarikh Siaran : 12 Disember 2017

Sinopsis Syurga Yang Kedua Episod 1 : Walaupun sabrina memiliki suami yang penyayang, danial, Sabrina masih lagi tertekan kerana masih tidak berupaya mendapatkan seorang cucu bagi ibu mertuanya. Bagai kesudahan kisah untuk episod 1 ini

Ia merupakan sebuah adaptasi daripada sinetron popular Indonesia dengan tajuk yang hampir sama (Surga Yang Kedua) berkisarkan kisah hidup berpoligami dan memaparkan kisah konflik kesetiaan, pengorbanan, persahabatan, perkahwinan serta pengkhianatan demi mencapai kebahagiaan.

Sinopsis Syurga Yang Kedua: Daniel dan Sabrina sudah lama berkahwin namun masih belum dikurniakan cahaya mata. Suatu hari ibu Daniel menyuruh Daniel berpoligami dan berkahwin dengan Doktor yang merawat ibunya iaitu Vivy.

Dapatkan Tips Lulus Temuduga Kerajaan Dengan Mudah. »»Rahsia Lulus Mudah Temuduga ini mengandungi berapa teknik. Antaranya ««Teknik Lulus Dengan Mudah Temuduga»». Selain itu, teknik penulisan resume serta soalan-soalan maut penemuduga juga dibincangkan. Lagi menarik bila calon yang hadir temuduga, lulus sepenuhnya.

2 comments:

  1. hhmm drama melayu byk episod ni jadi ngarut ja

    ReplyDelete