Ini Cara Mudah Borong Barang Dari China!! - Dunia Cik Akak

Thursday, September 14, 2017

Ini Cara Mudah Borong Barang Dari China!!

♥ Assalamualaikum ♥

Ini Cara Mudah Borong Barang Dari China!! : Rata-rata rakyart Malaysia zaman sekarang lebih memilih kerjaya sebagai peniaga online. Kerana ianya amat mudah dah tak perlukan angka modal yang tinggi. Cukup bermodalkan nilai yang rendah, pastinya boleh mengidamkan berkerjaya sebagai peniaga online.

Lubuk Borong Online - TaoBoa.comTaoBao.com

Nampak agak mudah untuk menjadi sebagai daripada mereka. Namun di satu sudut lagi. Banyak lagi yang anda perlu lakukan. Cari dulu ilmu untuk berniaga online. Takut nanti anda menjadi mangsa penipuan. Rugi terpaksa anda tanggung sendiri.

Meraih pendapatan melalui kerjaya peniaga online amat mudah bagi sesetengah individu. Sebab mereka ada pengalaman serta ilmu yang mendalam dalam bidang yang mereka ceburi.

Takut untuk memulakan langkah, melalui pengalaman usahawan muda Online Nigel Ong yang dikongsikan dalam ebook Rahsia TaoBoa! Panduan Import Barang Dari China Secara Online ini, pastinya lebih mudah dan membantu anda untuk membeli online barang dari China.

Sebelum itu, cik akak perkenalkan laman TaoBao.com 

Mungkin ini soalah pertama yang akan muncul di fikiran anda apabila saya menyebutkan tentang halaman web TaoBao.com. Mengapa membeli di TaoBao.com? Mengapa tidak Alibaba.com? ataupun AliExpress.com?

Baiklah, biar saya terangkan kepada anda mengapa saya memilih TaoBao.com sebagai lubuk untuk tempat saya memborong barang dari China.

Untuk pengetahuian anda, TaoBao.com sebenarnya, adalah merupakan website milik syarikat Alibaba. Jadi.. Mengapa pula Alibaba mewujudkan TaoBao.com sedangkan mereka sudah ada Alibaba.com?

Sebenarnya, Taoboa.com diwujudkan untuk segmen pasaran yang berbeza...
Di Alibaba.com, ianya adalah lebih khusus kepada pemborong-pemborong yang BESAR dimana, produk-produk disitu dijual dengan harga yang sangat rendah. Tetapi untuk membeli di Alibaba, secara purata, minimum kuantiti yang perlu dipesan adalah antara 500 unit hingga 1,000 ke 10,000 unit.

Manakala AliExpress.com pula, adalah untuk segmen pengguna (consumer) dimana, di AliExpress.com, anda boleh membeli produk pada kuantiti yang sedikit, tetapi dengan harga yang agak mahal. Ianya sebenarnya sebuah website yang disasarkan kepada pengguna-pengguna di U.S yang mahu membeli barang dari China secara terus.

TaoBao.com pula, adalah di tengah-tengah... ianya adalah khas untuk pemborong-pemborong kecil yang mahu memborong secara kecil-kecilan. Di TaoBao.com, anda boleh memborong barang dari 5 unit hinggalah kepada beberapa puluh unit. Harganya pula adalah tidak terlalu mahal seperti AliExpress dan juga tidak terlalu murah seperti Alibaba.com . Jadi ianya "just nice!". Sangat sesuai untuk pemborong-pemborong kecil mendapatkan bekalan bagi memulakan perniagaan mereka secara kecil-kecilan.

"Tak Kenal Maka Tak Cinta" menariknya laman web ini ialah antara laman paling sesuai untuk borong barang dari china.

Dalam ebook yang disampaikan oleh usahawan muda online Nigel Ong ini. Beliau membongkar berapa rahsia dan teknik yang mudah untuk mendapatkan barangan dari China dengan mudah tanpa perlukan modal yang beribu-ribu ringgit.
Rahsia 1 : Teknik Mencari Produk Pasti Laku
Ada 5 ciri yang perlu anda perhatikan apabila memilih barang yang mahu anda borong di TaoBao. Jika barang tersebut memenuhi kelima-lima ciri ini, saya yakin, anda akan mampu menjana keuntungan yang besar dalam perniagaan anda.
Barang yang dipesan akan dapat sampai ke tangan anda dengan selamat... dan dengan pantas, ianya juga akan menjadi rebutan kepada pelanggan-pelanggan anda.
Pastikan anda tidak beli dan borong apa-apa produk di TaoBao.com selagi anda belum mengetahui 5 ciri ini!

Rahsia 2 : Produk Yang Perlu Dielakkan!
Ada 4 ciri produk yang perlu anda elakkan apabila ingin memborong barang di TaoBao.com . Jika anda membeli produk-produk ini, ada kemungkinan besar, anda akan menghadapi pelbagai masalah di kemudian hari dan terpaksa menanggung kerugian yang besar.
Jadi, seboleh-bolehnya, elakkan membeli barang yang mempunyai 4 ciri ini.

Rahsia 3 : Langkah Demi Langkah Membuat Pembelian Di TaoBao.com
Ini adalah rahsia yang paling-paling-paling penting. Jika anda menyangka anda boleh terus pergi ke website TaoBao dan membeli barang disana seperti anda biasa membeli di website-website e-commerce yang lain!
Anda sedang melakukan KESILAPAN YANG SANGAT BESAR!
Berita baiknya, saya tunjukkan kepada anda secara langkah demi langkah beserta secreenshoot-secreenshoot, bagaimana anda boleh membeli barangan di TaoBao dengan cara yang SELAMAT dan BETUL!. 

Ya! Anda juga boleh menggunakan perbankan internet tempatan (maybank2u / cimbclicks dll) untuk membuat pembelian barang di website Taobao! Saya akan tunjukkan caranya!


Rahsia 4 : Barang Kena Tahan Kastam? Atau.. Barang Tak Sampai? Apa Nak Buat?
Kadang kala, walaupun anda sudah melakukan semuanya dengan betul, tetapi ada juga perkara-perkara yang berlaku yang diluar jangkaan anda!!
Barang di tahan di Kastam!
Produk yang diorder.. tak sampai-sampai!
Produk sampai tapi tak sama seperti yang diorder atau tidak cukup kuantiti!

Apa nak buat? Jangan risau dan panik! Saya tunjukkan juga kepada anda bagaimana anda boleh mengatasi semua masalah tersebut dengan tenang dan gembira!

Rahsia 5 : Cara Menjual Produk Yang Telah Diborong Secara Online!
Setelah anda berjaya memborong barang dari TaoBao dan barang tersebut sudah sampai ke rumah anda dengan selamat..
Ada 5 kaedah untuk anda menjual barang-barang tersebut. Saya tunjukkan anda 5 tempat dimana anda boleh jual brang-barang anda.. semuanya adalah secara online sahaja!
Anda hanya perlu lakukannya dari depan komputer anda sahaja!

Rahsia 6 : Proses Jualan & Teknik Meng"Ayat"
Bagi anda yang sudah biasa menjual produk fizikal secara online, rahsia ini mungkin kurang penting bagi anda. Tetapi bagi anda yang belum mempunyai pengalaman menjual produk secara online, ataupun sering gagal menjual produk secara online. Ada banyak tips serta ilmu yang boleh anda pelajari pada bahagian ini.
Malah, saya juga turut berikan anda contoh ayat / skrip untuk anda menjual produk anda kepada orang ramai secara online.

Lengkaplah 6 rahsia yang dikongsi oleh beliau. Berminat mendapatkan ebook Rahsia TaoBoa! Panduan Import Barang Dari China Secara Online ini, boleh intai-intai dulu dan KLIK GAMBAR  di bawah.


Rahsia Taobao
Klik Sekarang Untuk Pembelian >>DAPATKAN SEKARANG

Dan untuk makluman anda, harga ebook ini pernah dinaikkan 3 kali sebelum ini. Oleh itu, NASIHAT saya, anda dapatkan ebook “Rahsia TaoBao” ini dengan segera selagimana ianya masih dijual dengan harga yang murah dan berpatutan untuk dimiliki.

Ada dua pakej yang ditawarkan :-

PAKEJ A : RM100
Ebook Rahsia Taobao
Bonus 1 : Ebook Panduan Meledakkan Jualan Menggunakan Fanpage
Bonus 2 : Kajian Kes - Sports Amband Untuk Smartphone
Bonus 3 : 8 Tips Emas Kejayaan Bisnes Borong Orang Cina
Bonus 4 : Rahsia 1688


PAKEJ B : RM130
Ebook Rahsia Taobao
Bonus 1 : Ebook Panduan Meledakkan Jualan Menggunakan Fanpage
Bonus 2 : Kajian Kes - Sports Amband Untuk Smartphone
Bonus 3 : 8 Tips Emas Kejayaan Bisnes Borong Orang Cina
Bonus 4 : Rahsia 1688
14 Siri Video Tutorial Rahsia Taobao

2 comments:

  1. Hello, hope boleh follow balik untuk lihat produk ekzema.Kalau boleh share kepada mereka yang ada masalah Ekzema. TQ.

    https://tipsrawateczema.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Buku panduan ini bukan setakat buku dlm bentuk pdf tetapi disertakan dengan video tutorial yang amat membantu anda memborong barang daripada China. Tak akan rugi memilikinya..

    ReplyDelete