Episod Akhir Drama Forevermore - Dunia Cik Akak

Wednesday, September 13, 2017

Episod Akhir Drama Forevermore

♥ Assalamualaikum ♥

Episod Akhir Drama Forevermore : Drama berantaian Filipina Forevermore ini mendapat sambutan hangat di Malaysia. Drama yang ditayang di Astro Prima dan Astro Mustika HD. Episod Akhir Drama Forevermore Malam Ini. 

Forevermore merupakan sebuah siri televisyen drama percintaan Filipina diarahkan oleh Cathy Garcia-Molina, lakonan Enrique Gil dan Liza Soberano, bersama barisan pelakon. Siri ini disiarkan di slot ABS-CBN Primetime Bida dan di seluruh dunia di The Filipino Channel dari 27 Oktober 2014 hingga 22 Mei 2015, menggantikan Ikaw Lamang.Di Malaysia, drama ini disiarkan di Astro Prima dan Astro Mustika HD bermula Mei 2017 dengan dialih suara ke bahasa Melayu.

Sinopsis Forevermore : Mengisahkan kisah cinta dua individu yabg berlainan latar belakang. Bertemu secara tidak sengaja dan akhirnya jatuh cinta. Pelbagai dugaan diharungi demi mempertahankan cinta mereka dan dapatkah mereka bersatu akhirnya. 

Drama berepisod 73 episod ini sudah pun melabuhkan tirainya jam 8.00 mlm tadi. Bagi yang tak bersempatan, boleh google youtube. 

Forevermore ini juga antara drama yang ibu cik akak minat nonton. Tak sempat nonton jam 7.00 malam. Siap lah tunggu esok pagi untuk siaran ulangan....


No comments:

Post a Comment