Drama Jojie Gigil Lakonan Ben Amir Dan Elvina Mohamad - Dunia Cik Akak

Sunday, August 13, 2017

Drama Jojie Gigil Lakonan Ben Amir Dan Elvina Mohamad

♥ Assalamualaikum ♥
Drama Jojie Gigil Lakonan Ben Amir Dan Elvina Mohamad : Drama menggantikan drama Encik Suami Mat Salih Celup. Menggandingkan pelakon Ben Amir dan Elvina Mohammad sebagai terajui utama. Drama ini bukan drama adaptasi novel. Namun drama ini ada plot yang menarik harus anda ikuti. Drama ini menggandungi 20 episod penuh. 
Drama Jojie Gigil
Ditayang : Slot Dahlia TV3
Masa : 7.00 petang
Jumlah Episod : 20 Episod
Pelakon utama : Ben Amir dan Elvina Mohamad

OST Jojie Gigil @ Lagu Tema
  • Cahaya - Eyaza Bahra
  • Iya Iya - Eleena Harris
  • Jangan Kejutkan Aku - Azren Albakri
Sinopsis Episod 1 :

Sinopsis Episod 2 : Kak Joyah mengizinkan Jojie pergi berkelah di kawasan air terjun bersama rosnah. Sementara itu, Adam dan Azman berkelah di tempat yang sama dengan Jojie dan Rosnah, tetapi kawasan yang berlainan.
SINOPSIS JOJIE GIGIL 
Kak Joyah seorang balu yang mempunyai seorang anak perempuan bernama Jojie. Jojie melanjutkan pelajaran ke kolej tetapi sering dibuli oleh pelajar kerana penampilannya yang pelik. Walau bagaimanapun, Jojie mempunyai deria keenam! Dia akan mula mengigil sebelum sesuatu kejadian berlaku, dan akan cuba membantu apa yang dia boleh untuk mengelakkan perkara tidak diingini berlaku.

Apakah kesudahan kisah jojie ini. Inginkan penamat kisah jojie jangan lupa layan kesemua episod drama tersebut. Tonton Full Episod Jojie Gigil Di TV3.

No comments:

Post a Comment