Jualan Ke-7 dan Ke-8 Ebook Klikjer - Rahsia Lulus Mudah Temuduga Kerajaan Terbongkar - Dunia Cik Akak

Tuesday, July 18, 2017

Jualan Ke-7 dan Ke-8 Ebook Klikjer - Rahsia Lulus Mudah Temuduga Kerajaan Terbongkar

♥ Assalamualaikum ♥
Jualan Ke-7 dan Ke-8 Ebook Klikjer - Rahsia Lulus Mudah Temuduga Kerajaan Terbongkar : Menjadi sebahagian dari insan bergelar blogger, semestinya anda tidak lari dari mencari pendapatan sampingan. Jadi blogger boleh dapat duit. Nak kata duit berkepuk-kepuk tak ada lah. Tapi, tak dinafikan blogger boleh jadi jutawan segera dengan hasil blogging. Blogging nampak je mudah bagi sesetengah individu. Tapi tidak bagi mereka yang memilih menjadi seorang blogger. Tak percaya, pergi tanya blogger yang korang kenal. Alang-alang dah menulis, biar ada hasilnya. Alhamdulillah, jualan ke-7 dan ke- ebook klikjer. 

Perpatah melayu menyatakan, hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih. Selagi berpegang pada konsep berusaha, pastinya mendapat hasil. Bukan rezeki untuk hari ini, esok lusa pasti ada hasilnya. Nak jual ebook bukan mudah. Perlukan teknik memikat pembaca. Sebab bukan kau je yang menjual. Bersainglah secara sihat. 

Untuk jualan ke-7, alhamdulillah...banyak juga rm15. ebook yang terjual semestinya Rahsia Lulus Mudah Temuduga Kerajaan. 

Bagi jualan yang ke-8, cik akak dapat rm15 juga. Alhamdulillah, boleh beli kefci dinner plate..haha..asalan duit hasil blogging je, perkara pertama cik akak ingat..ayam goreng kefci. Tergugat dan tergoda dengan menu baru kefci...aummm...

Akhir kata, korang dapat temuduga kerajaan tak. Kalau dapat boleh dapatkan Rahsia Lulus Mudah Temuduga Kerajaan. Apa yang dikongsikan dalam ebook ini, banyak membantu para calon temuduga lulus mudah temuduga. Lagi menarik, panduan menulis resume kerja, panduan hadir temuduga, soalan-soalan maut penemuduga dan lebih banyak lagi. 

Ramai dah yang lulus. Anda bila lagi. Inilah peluang anda. Rebut peluang keemasan ini. Berjaya biarlah dengan adanya ilmu, jangan berjaya hanya mengharapkan ihsan orang lain. Berdiri di atas kaki sendiri.

No comments:

Post a Comment