Diskaun 80% Sempena Big Baby Fair Lazada Malaysia - Dunia Cik Akak

Wednesday, July 26, 2017

Diskaun 80% Sempena Big Baby Fair Lazada Malaysia

♥ Assalamualaikum ♥

Diskaun 80% Sempena Big Baby Fair Lazada Malaysia : Wah berita gembira buat ibu-ibu di luar sana. Bermula hari ini Lazada Malaysia mengadakan promosi untuk barangan bayi dengan kadar diskaun 80%. Diulang sekali lagi 80%. Inilah masa untuk korang berbelanja untuk barang keperluan anak masing-masing.

Promosi bermula hari ini 26.07.2017 dan berakhir pada 30.07.2017 (Ahad). Anda ada 5 hari untuk bershopping barangan kelengkapan bayi. Harga yang ditawarkan memang murah-murah belaka. Rugi tak merebut peluang keemasan ini. 

Untuk pengetahuan korang Diskaun 80% Sempena Big Baby Fair Lazada Malaysia ini melibatkan beberapa jenama terkenal seperti MamyPoko, Drypers, Huggies, Nestle, PediaSure, Friso Gold dan banyak lagi. Anda boleh klik banner untuk keterangan lanjut mengenai produk yang bakal diberikan diskaun 80% tersebut.

Lagi menarik, jenama anakku juga terlibat dalam promosi kali ini. Bolehlah rembat sepasang dua baju anak-anak anda, dengan harga yang amat murah.

Diskaun 80% Sempena Big Baby Fair Lazada Malaysia ini juga melibatkan penjualan lampin pakai buang dengan kos penghantaran percuma. Ahh ini peluang anda, boleh jimat berganda-ganda.

Untuk pembelian Lampin Pakai Buang Jimat, korang boleh klik link di bawah. Harga yang ditawarkan memang berdouble-double murah. Lagi murah dari harga pasaran Malaysia.


Selain itu juga, Diskaun 80% Sempena Big Baby Fair Lazada Malaysia ini melibatkan produk jenama besar iaitu DISNEY. Bagi pembelian untuk produk tersebut cik akak sertakan link di bawah untuk memudahkan korang membuat pilihan. Rujuk link di bawah.

Klik Link : Disney Baby Fair

Hanya 5 hari untuk korang shopping online. Lazada Malaysia memang lokasi shopping online yang lumayan. 

4 comments:

  1. wahhhh untung ni siapa shopping baby time diskaun ni hai cik akak... cik ash datang singgah hihihihihi..

    ReplyDelete
  2. sesuai untuk mammies daddies nak topap stok anak2..

    ReplyDelete