Kat Mana Nak Beli Novel Hero Seorang Cinderella? - Dunia Cik Akak

Tuesday, June 6, 2017

Kat Mana Nak Beli Novel Hero Seorang Cinderella?

♥ Assalamualaikum ♥

Kat Mana Nak Beli Novel Hero Seorang Cinderella? Bila drama diterajui oleh pelakon Fattah Amin. Memang sanggup korang beli novel kan. Sah-sah kemaruk minat dengan pelakon tersebut. Sebelum drama ini disiarkan di kaca tv. Cik akak terjebak sama dengan kepopularan novel tersebut. Hinggakan ada yang sanggup menghubungi cik akak, semata-mata nak novel tersebut. Kat Mana Nak Beli Novel Hero Seorang Cinderella? jom lihat entri. 


Novel Hero Seorang Cinderella ini korang boleh dapatkan di kedai buku berhampiran. Tak pun boleh beli online melalui website>> karyaseni.my. Harga untuk senaskhah novel tersebut RM28 (semenanjung) dan RM31 (Sabah dan Sarawak).

Sinopsis Hero Seorang Cinderella : Ini adalah kisah seorang Cinderella dan heronya…
Sekali pandang, orang mesti cakap dia sesuai untuk Cinderella versi thriller. Dia cantik tapi muka dia beku. Senyum ikhlasnya mahal. Jelingannya tajam mengalahkan pedang. Semuanya hanya untuk menutup kisah hidupnya. Itulah Nura Medina.
Seratus lapan puluh darjah pula dengan heronya. Heronya masih versi Prince Charming. Dia kacak membunuh. Senyumnya ikhlas versi pencair hati. Jelingannya mampu bikin anak dara penasaran. Dan kepulangannya ke Malaysia kali ini bersama satu amanah. Itulah Tengku Ian Uzzam.
Macam mana Tengku Ian boleh menjadi hero seorang Cinderella? Al-kisahnya bermula pada suatu malam.
“Tips. Kalau awak ingat saya malam ni, saya pasti akan selamatkan awak.”- TENGKU IAN UZZAM
Bermulalah misi Tengku Ian untuk mendekati Medina. Terus-menerus si hero selamatkan Cinderellanya. Sehinggalah tersingkapnya satu rahsia.
“Dunia ni penuh dengan ketidakjujuran. Bila dah kena fitnah, 99.9% pilih untuk percaya.” – NURA MEDINA
“In the situation of 99.9% of distrust, I am your 0.1% that will trust you. Always.” – TENGKU IAN UZZAM
Itu janji Tengku Ian. Dan apabila Medina berada dalam situasi 99.9% itu, masihkah Tengku Ian menjadi 0.1% dia? Dan berjayakah Tengku Ian menjalankan amanah yang diberikan?

No comments:

Post a Comment