Cara Tingkatkan Jualan di Facebook Fanpage! - Dunia Cik Akak

Thursday, June 15, 2017

Cara Tingkatkan Jualan di Facebook Fanpage!

♥ Assalamualaikum ♥
Cara Tingkatkan Jualan di Facebook Fanpage! Sesuai Untuk Peniaga Online : Arus pemodenan kian mencemburui peniaga online. Persaingan makin sengit dan mencabar. Siapa yang mampu bersaing pastinya berada di posisi yang selesa. Kalau sebaliknya, takkan nak menunggu ia datang bergolek. Usaha selagi mampu. Anda yang memilih kerjaya sebagai peniaga online. Tak pandai, tak reti selok-belok peniagaan online. Di sini cik akak berkongsi >>Cara Tingkatkan Jualan di Facebook Fanpage!. Pastinya amat membantu. Maka bersainglah secara sihat. 
Pada tahun 2017, sudah terdapat hampir 2 billion manusia di seluruh dunia yang menggunakan facebook! Manakala pengguna facebook di Malaysia pula, ianya kini sudah mencecah lebih dari 20 juta pengguna! Dimana, sebilangan besar penggunanya ialah mereka yang berumur 25 hingga 34 tahun.
Golongan ini adalah merupakan golongan yang mempunyai kuasa membeli yang sangat kuat! Mereka kebanyakkan sudah bekerja dan sudah mempunyai wang & akaun bank sendiri untuk berbelanja.
Jadi, adalah amat rugi jika anda tidak memasarkan produk anda menggunakan facebook!
Walaupun di facebook terdapat pengguna yang sangat besar yang boleh anda sasarkan untuk menjual produk anda. Namun, secara realitinya, ramai yang masih gagal untuk memanfaatkan peluang tersebut.  Ramai yang masih terpinga-pinga dan keliru tentang cara menggunakan facebook fanpage dengan berkesan untuk melonjakkan jualan mereka. 


Antara masalah-masalah yang sering dihadapi adalah seperti..

5 comments:

 1. Peniaga online wajib memiliki ilmu tersebut..

  ReplyDelete
 2. Nak lonjakkn jualan jugak...tq atas pkongsian hebat ini

  ReplyDelete
 3. wahhh.. perkongsian yang sangat menarik.. boleh la up kan lagi fb page Nurul tu :D

  http://www.syahirahvaliant.com/2017/06/petua-hilangkan-jeragat-secara.html

  ReplyDelete