Header Ads

Blogger Terkenal Shea Rasol Meninggal Dunia

♥ Assalamualaikum ♥
Blogger Terkenal Shea Rasol Meninggal Dunia : Al-fatihah dan salam takziah buat keluarga blogger terkenal tersebut. Cik akak memang tak kenal blogger shea rasol ni. Dari semalam cik akak follow ramai rakan blogger up status beliau. 
Imej insan google

Selain berkerjaya sebagai blogger. Beliau merupakan pengacara tv. Blogger tekenal ini merupakan seorang bisnes women yang berjaya. Kejayaan beliau memang tak dinafikan. Semoga ia menjadi contoh taulan buat blogger di luar sana. 

Biarpun kerjayanya gah, namun siapa tahu. Qada Qadar Allah dah tertulis. 14 ramadan tanggal pemergian beliau. Bagi yang ingin mengenali siapa sebenarnya shea rasol ini boleh singgah blog beliau »»http://www.myamethyst-shea.com. Kali terakhir blog beliau dikemaskini pada 01 Jun 2017. Q

Al-fatihah....

innlillah hi wainna lillah hirajiun

5 comments:

  1. Saya minat dia ni. Humble je tulisan dia walaupun english power. Alfatihah untuk arwah.

    ReplyDelete
  2. saya pun tak berapa kenal arwah, baru smalam baca kt ig yg arwah ni tgh kritikal dan harini terus meninggal dunia..sedih pulak bila tau even tak kenal pun

    ReplyDelete
  3. Tak pernah pergi blog dia. Nak pergi sat la

    ReplyDelete
  4. Sedih bila tahu berita ni... Al fatihah.

    ReplyDelete
  5. Heyy really nice but you can stich lehenga nad skirt through unstitched dress material as well

    ReplyDelete

Powered by Blogger.