Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, May 14, 2017

Tarikh Akhir Rayuan BR1M 2017 Berakhir 31 Mei 2017 Ini

♥ Assalamualaikum ♥
Tarikh Akhir Rayuan BR1M 2017 Berakhir 31 Mei 2017 Ini : Status BR1M anda lulus. Tapi belum dikreditkan ke akaun anda. Pasti anda tertanya-tanya. Kenapa anda yang layak dan status lulus tak dibayar lagi. Apa kata korang rujuk Lembaga Hasil Dalam Negeri yang terdekat. Untuk makluman semua Tarikh Akhir Rayuan BR1M 2017 Berakhir 31 Mei 2017. Jangan lupa borang rayuan korang dan hantar beserta dokumen-dokumen yang diperlukan. 
Di samping itu juga, jangan lupa update akaun anda. Bayaran fasa kedua tak lagi akan dikreditkan ke akaun penerima. Dijangka pada bulan Jun akan datang. Yang pastinya tarikh belum ditentukan. Korang tunggu je tarikh diumumkan. Yang pastinya memang dibayar pada jun akan datang. Semoga dibayar sebelum hari raya kan. Dapat juga tampung beli baju raya anak-anak.

Fasa kedua bakal dibayar jun akan datang. Bermakna tinggal satu fasa lagi. Dalam bulan Oktober pula fasa ketiga. Semoga duit tu bolehlah tampung apa yang patut. Beli pampers ke anak ke! Barang dapur ke! Apa pun boleh. 

Cik akak tolong update je.haha..manalah tau korang boleh bagi share cik akak ni..haha


1 comment:

  1. Alhamdulillah.. semoga fasa kedua berjalan lancar..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN