Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, May 5, 2017

Kelebihan Plan Digi Prepaid Live

♥ Assalamualaikum ♥

Kelebihan Plan Digi Prepaid Live : Korang pakai digi prepaid live tak? Memang best kalau guna digi live ni. Cik akak baru je bertukar kepada digi live ni. Sebelum ini cik akak memang guna digi easy je. Digi easy bagi cik akak memang mahal. Sebab bila cik akak topup, dari nilai RM10 tak sampai seminit dua terus habis ditelan. 


Dalam berapa bulan juga cik akak tak tertopup nombor digi cik akak. Merajuk kan. Asyik kena telan je kredit. Dari cik akak melabur duit untuk topup kredit digi. Bagus cik akak tukar plan je. Alhamdulillah selepas tukar digi live. Masalah kredit hilang tak de dah. Hidup lebih mudah..haha

Bila cik akak tukar plan dari digi easy ke digi live..cik akak dapat data percuma 500MB+2.5GB video Freedom dan music Freedom. Nah memang menarik kan. Untuk pembelian kuota pula korang boleh pilih mana satu yang korang nak.

  • Daily RM (100MB)
  • Weekly RM4 (300MB)
  • Weekly RM9 (2GB)
  • Monthly RM28 (5GB +FB)
  • Monthly RM38 (8GB +FB)
  • Monthly RM48 (10GB +FB)
  • Monthly RM28 (3GB + 4GB streaming)
  • Monthly RM38 (4.5GB + 4GB streaming)
  • Monthly RM48 (7.5GB + 4GB streaming)
Tu bagi plan biasa je. Kalau nak beli InternetPlus Plans boleh juga. Korang dail je *116# dan *118#. Untuk semakan kredit boleh dail *128#.

Memang berbaloi kalau bertukar ke digi live. Dapat kuota lagi banyak. Boleh berblog kaw-kaw. hihi..untunglah korang.


2 comments:

  1. digi memang pancing pengguna btol..hihi

    ReplyDelete
  2. abe kie pun dah lebih sebulan bertukar kpd plan digi live ni..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN