Artikel Terkini

Thursday, November 10, 2016

Sukar Nak Percaya...Baru Je 41 Hari, Nuffnang Membiak RM278.36

♥ Assalamualaikum ♥

Sukar Nak Percaya...Baru Je 41 Hari, Nuffnang Membiak RM278.36


Bila korang tengok pendapatan nuffnang cik akak. Mungkin korang pun terkejut. Cik akak lagi lah. Cuma cik akak percaya je "Rezeki Allah Luas" tak kan memilih siapa yang dia ingin uji. Mintak-mintak penulisan cik akak mengenai pendapatan nuffnang ni tak mendatang riak bagi diri cik akak. Terus terang entri ini cuma perkongsian dan motivasi buat cik akak dan teman blogger yang di sayangi. Moga Allah sentiasa permudahkan rezeki kita semua.

Bila dah membiak sebanyak nie. Mestilah cik akak ada hajat. InsyaAllah moga Allah permudahankan rezeki cik akak untuk dikongsi bersama blogger. Tunggu giveaway cik akak akan datang..InsyaAllah...masih dalam perancangan cik akak. 

Tips cik akak cuma satu...rajin update entri. tak kira entri apa yang penting target mesti ada orang baca. Singgah pun jadilah..haha...Nak kata guna ILMU PELARIS...oh no...mintaklah dijauhkan. Cuma je satu cik akak minta..bersyukur dengan apa yang kita perolehi. Berkongsi dengan nawaitu ikhlas memberi. InsyaAllah..Allah perluaskan rezeki kita.

Macam cik akak selalu cakap kat abang "Rezeki Allah luas..asalkan cara kita tak salah..Usaha jangan pernah beralah..InsyaAllah dari nilai yang kecil pasti berubah menjadi nilai yang lebih besar"...

Cik akak pernah seperti anda. Tapi jatuh bangun cik akak dengan usaha cik akak sendiri. Orang kritik cik akak dengan gaya penulisan. Tapi cik akak malas nak ambil tahu. Bagi cik akak, merekalah yang buat cik akak berusaha untuk dapat apa yang cik akak ingin. Kerana kritikanlah yang buat kita lebih banyak berfikir dan berusaha. "Aku tetap aku..yang penting aku ikhlas dengan cara aku".

Nak sembang dengan cik akak pasal nuffnang...boleh je tinggalkan komen. Kalau segan boleh je wasap cik akak secara personal. "Trafik blog punca utama cik akak raih pendapatan nuffnang".


13 comments:

  1. Alhamdulillah....
    saya pun nk add nuffnang. Macamana yea... xpandai la...

    ReplyDelete
  2. banyakknyaa...boleh lah belanja KFC..hehehee

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..
    nanti boleh kongsikan tips2 untuk pembaca klik iklan nuffnang..
    Hihihi..

    Posting terbaru AM
    5 bahaya MSG kepada badan manusia


    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..yui amaun sendu aje..hihi

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... bestnya cik akak

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki... cik akak ada setting untuk mobile view ke utk iklan nuffnang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..tak pasti pula cik akak nie..haha

      Delete
  7. Alhamdulillah..tahniah...saya pun baru dapat cek dari nuffnang hari ini.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah yeyyyyyy...rezeki...rezeki...rezeki...tahniah cik akk tau..tau..tau..

    ReplyDelete
  9. Wah. Alhamdulillah. Saya try nk add balik nuffnang tpi tak boleh. Saya tak dapat pegi link nuffnang pon jadi error. tak tahu kenapa. sedihnyaa

    ReplyDelete