Novel Urusan Hati Cik Drama Queen Karya areila sahimi - Drama Adaptasi Novel Akan Datang Di Astro Ria & Astro Ria HD - Dunia Cik Akak

Sunday, November 6, 2016

Novel Urusan Hati Cik Drama Queen Karya areila sahimi - Drama Adaptasi Novel Akan Datang Di Astro Ria & Astro Ria HD

♥ Assalamualaikum ♥

Novel Urusan Hati Cik Drama Queen Karya areila sahimi - Drama Adaptasi Novel Akan Datang Di Astro Ria & Astro Ria HD

Kalau novel gempak semestinya drama pun gempak. Kena tengok pelakon mana yang digandingan. Novel ini bakal diadaptasi drama akan datang. Habis satu,ganti satu drama. Drama pun lebih kepada drama adaptasi novel. 
Betul kata orang. Nak lupakan cinta lama, kita kena temui cinta yang baru. Perkenalan dengan jiran baru yang awalnya kelat-kelat masam, akhirnya melahirkan rasa cinta yang baru.

Lantaklah kalau lelaki itu anak Che Yam sekalipun. Nak buat macam mana? Hati Syazlin sudah tersuka pada Fadhlan. Kali ini dia nekad. Perasaan harus diluahkan. Di atas tiga helai kertas, dia karang ayat-ayat cinta untuk lelaki itu. Siap tabur bedak wangi lagi. Tapi… rupa-rupanya Fadhlan sudah ada kekasih hati. Malunya dia apabila mengenangkan surat tiga helai yang boleh mengundang sesiapa pun untuk ‘termuntah hijau’ selepas membacanya.

Macam mana ni?! Kenapalah hidup dia terlalu banyak drama? Pantang bercinta… pasti putus cinta. Syazlin pun tak tahu sama ada putera idamannya itu sebenarnya wujud ataupun tidak. Mungkinkah putera idamannya itu ialah Faris yang sudah menjadi suami orang atau Fadhlan yang baru sekadar menjadi tunangan orang?

Eh! Tapi… takkanlah budak Nizam si rambut Kpop itu pulak?

“Selagi hati dia begitu dan hati aku begini, sampai bila-bila pun urusan hati kita belum selesai.” 

1 comment:

  1. bunyi mcm best jak. n mcm mengenak di hati jak xD

    ReplyDelete