Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, November 15, 2016

LAZADA Online Revolution Special 2016 - Box Of Joy Dari LAZADA

♥ Assalamualaikum ♥

LAZADA Online Revolution Special 2016 - Box Of Joy Dari LAZADA

LAZADA tengah buat promosi besar-besaran ni. Korang yang kaki shopping online boleh lah serbu laman web tersebut. Dengan tema "Brands For All", pelbagai produk yang ditawarkan dengan harga yang paling murah. Promosi pada 11.11.2016 hingga 12.12.2016. Apa tunggu lagi..cepat klik banner di bawah.


Akhirnya dapat juga "Box Of Joy Lazada". Wow memang best. Orang lain dah sibuk dengan box..cik akak baru hari ini dapat box. Maklumlah jarak memisahkan kita..chewah..tapi paling best dapat banyak item...jarak jauh tak membataskan cik akak bershopping di Lazada Malaysia. 


Banyak item yang cik akak dapat. Korang nak juga ke...Kalau nak pergi singgah laman web Lazada Malaysia.

Teruja dapat box....inilah hasilya.


Zaman dah maju. Lesung Batu dah dilupakan..hihi..nah Tefal Hachoir Manual...hanya tarik je tali..harga memang mampu milik..korang nak, boleh klik SINI


Rebut peluang dapatkan beg Ola Bola. Hanya dengan pembelian pek Milo je. Korang boleh dapat beg Ola Bola nie. Klik je SINI.


Produk Nestle (Nestle Cerelac Nutripuffs + Nestle Just Milk - Full Cream Milk) memang pilihan ramai. Dapatkan kedua produk ini di SINI dan SINI.


L'OREAL MYTHIC OIL khususnya buat wanita. Bau dia wangi. Boleh dapatkan di SINI


Sandisk Ultra Dual Drive m3.0 dan Logitech Wireless Speaker korang boleh buat pembelian di SINI dan SINI.


Nescafe White Coffe - Perisa Pandan boleh di dapati di SINI.


Bagi yang meminati maggi Royale White Tom Yum, singgah je pautan INI



Barangan terakhir sekali, khususnya buat para ibu-ibu. MamyPoko Gentle Baby Wipes..korang boleh lakukan pembelian di pautan INI.

Shopping kat Lazada Malaysia nie memang best. Tak rugi rasanya korang berbelanja di laman web ni. Untuk korang yang baru pertama kali berbelanja di Lazada Malaysia. Korang boleh guna kupon di bawah..


Untung kan shopping di Lazada Malaysia nie kan. Harga murah, kupon untuk pelanggan baru pun disediakan. 


Jom kita serbu Lazada Malaysia. 

#LZDMYrevolution




5 comments:

  1. Alahai! ni yang jealous nih! tadi dah dua kali try tang payment to asyik loading tak lepas-lepas. Maybe line busy giler kot

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. entah cik akak tak tahu gne cik akak dapat..isi form pun tak..hihi..tapi memang daftar lazada affiliate

      Delete
  3. Syarat dia kena buat 2 entry utk box of joy kan? memang hebat jualan lazada tahun ni...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN